IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTPUNI HAOS i Nova Bruka u Srbiji: Jeziva tuča na utakmici Javor- Novi Pazar… (foto i video)

Potpuni haos izbio je na utakmici Superlige Srbije između Javora i Novog Pazara…

IVANJICA: Srbija, Sport, Crna Hronika, vijesti, utorak, 23.02.2021…00.19…  POTPUNI HAOS i Nova Bruka u Srbiji: Jeziva tuča na utakmici Javor- Novi Pazar… (foto i video)

Pri rezultatu 1: 0 za domaće, sudija je u nadoknadi vremena poništio prvo pogodak gostiju zbog ofsajda, na šta je čitav tim Novog Pazara utrčao je na teren uključujući rezervne igrače i članove delegacije!

Šta se desilo možete vidjeti i na 2:20 snimka:

Napadač gostiju Nemanja Dragutinović šutirao je i poslao loptu u mrežu, a dok je putovala ka golu sudija Milan Ilić je prekinuo igru, prenosi Blicsport. S obzirom na to da ofsajd nije bio, pretpostavka je da je dosudio prekršaj u napadu gostima u borbi za skok.

Kada su se Pazarci povukli na klupu, meč je nastavljen, a odmah poslije a i izvođenja lopte izbilo je veći sukob, u kojem su učestvovali vezista gostiju Mirza Delimeđac, njegov saigrač Marko Marinković, kao i krilo domaćih Alija Krnić i njegov saigrač Milorad Balabanović.

Jako neprijatne scene na kraju utakmice završene pobjedom domaćih 1: 0.

– Razočaravajuće je bilo gledati prvenstvenu utakmicu Javora i Novog Pazara u Ivanjici, zbog sramnog i navijačkog suđenja sudije Milana Ilića iz Ćuprije. Od prvog minuta bilo je jasno da je sudija došao da odradi posao i po cijenu ličnog i profesionalnog brukanja, što su i neutralni posmatrači mogli da zaključe, jer je Ilić za igrače domaćina dosudio sijaset faulova, posebno u zoni oko šesnesterca, a svaki kontakt gostiju kažnjavao žutim kartonom, da bi na početku drugog poluvremena i isključio igrača Novog Pazara Mijića. Na kraju je ovaj takozvani arbitar poništio i čist pogodak ekipi Novog Pazara, svirajući faul koji niko osim njega nije vidio. Čak je i igračima Javora bilo neprijatno zbog ovako pristrasnog suđenja- rekao je počasni predsjednik novopazarsog kluba Rasim LJajić.

Čitaj još:   VUČIĆ BIJESAN ZBOG PORUKA IZ CRNE GORE- Zainteresovan sam za popis stanovništva !!!

– Od kako sam u fudbalu, isti sudija je svaki put kad je sudio Novom Pazaru, oštetio klub. Na ovakav način obesmišljava svako takmičenje, jer očito postoje ekipe koje treba da ispadnu i ekipe koje ne smiju da ispadnu. Novi Pazar je po ko zna koji put oštećen u ovom prvenstvu, i smatram da je mnogo cijelishodnije da novac koji ulažemo za razvoj fudbala usmjerimo ka izgradnji sportske infrastrukture, jer nam je onemogućeno od strane ovakvih sudija da se izborimo za opstanak. I nije ovde u pitanju samo FK Novi Pazar, s obzirom da ni fudbal u Srbiji neće ozdraviti dok ovakvi ljudi kao Ilić sude i o nečemo odlučuju – zaključio je LJajić.

On je dodao da Ilić već godinama radi na štetu Novog Pazara.

Čitaj još:   VUČIĆEVI MEDIJI: ''UGLJANIN, Đukanović i Pacolli kreću u PALJENJE SANDŽAKA''...

Izvor: agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more