IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN ALEKSANDAR ČABARKAPA: Pet ih je upalo u kuću, vezali stanare i odnijeli… (foto i video)

Kada su upali u kuću oborili su ljude na pod, vezali im ruke i noge, a sve vrijeme ih udarajući i tražeći da kažu gdje se nalazi sef sa novcem i zlatom…

LOZNICA: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota 03.04…00.34…  UHAPŠEN ALEKSANDAR ČABARKAPA: Pet ih je upalo u kuću, vezali stanare i odnijeli… (foto i video)

Aleksandar Čabarkapa uhapšen je u Loznici zbog razbojništva. Čabarkapa je sa još četvoricom muškaraca M. (31), S. Ð. (45) iz Beograda, kao i A. N. (41) iz okoline Loznice i Z. G. (30) iz Mostara, kako se sumnja opljačkao kuću 69-godišnjeg penzionera koji živi u inostranstvu.

Sumnja se da su oni sinoć oko 22 sata došli do jedne kuće u okolini Loznice, pozvonili, a potom kućepazitelja i muškarca koji su im otvorili vrata ugurali u kuću, lažno se predstavljajući kao policajci. Njih peterica su tada, kako se sumnja, 51- godišnjeg kućepazitelja i 43- godišnjeg muškarca oborili na pod, vezali im ruke i noge, sve vrijeme ih udarajući tražeći da kažu gdje se nalazi sef sa novcem i zlatom.

Čitaj još:   Osam majmuna dobilo vakcinu, ubrizgali im koronu- ovo im se desilo!

Oni se sumnjiče da su ih potom zatvorili u tuš kabinu, a potom pretražili kuću u potrazi za novcem i ukrali 100 franaka, 150 eura i 6.000 dinara. Za ovo krivično dijelo se saznalo kada je jedan od oštećenih uspio da pobjegne kroz prozor kupatila i pozove policiju.

Aleksandar Čabarkapa je u žižu javnosti došao nakon ljubavne veze sa poznatom učesnicom rijalitija Ljubom Pantović. O toj vezi mediji su mjesecima opširno izvještavali.

Ljuba je, još dok je njihova veza trajala, ušla u rijaliti šou “Zadruga”. Tokom učestvovanja u ovoj emisiji zabavnog sadržaja, ona je često govorila kako će njene maloletne ćerke da pripazi Aleksandar Čabarakapa. U međuvremenu, javnosti je otkriveno da je Aleksandra Subotić, starija ćerka Ljube Pantović, koja je tada bila još uvijek maloletna, trudna sa Čabarkapom.

Mjesecima je njihova veza zbog neobičnih detalja bila predmet medija, a da se oknčala tako što je Aleksandar Čabarkapa napustio Aleksandru i nastavio da živi sa svojom zakonitom suprugom sa kojom ima djecu.

(MONDO/Alo.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more