IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. maj 2021. godine

Ovan nervozan, Bik distanciran, Blizanci moraju više da se potrude, Rak ima tegobe s bubrezima, Lav predvodnik, Djevica nije otvorena prema voljenoj osobi, Vaga potiskuje emocije, Škorpija nepopustljiva, Strijelac ima potrebu za dokazivanjem, Jarac nespreman na promjene, Vodolija dominantna, Ribe imaju lijep dan. Ovo je dnevni horoskop za 10.05.2021. godine.

Ovan

Imate sjajnu harizmu što vam donosi uspjeh na ljubavnom planu. Romantični ste i želite da započnete novu vezu, a simpatija vam uzvraća dobre vibracije.

Bik

Danas ćete na polju karijere doneti ispravnu odluku. Slobodni ćete biti oduševljeni jednim pozivom. Zračite zavodljivom energijom i privlačite dobre promjene.

Blizanci

Obratite posebnu pažnju na znakove koje vam šalje tijelo. Bićete pod stresom. Ovog puta bićete više zaokupljeni emocijama povezanim sa prošlošću.

Rak

Imate malo samopuzdanja i stalno vam je potrebno odobravanje drugih. Probajte uz meditaciju da svoje misli transformišete u pozitivne.

Lav

Obavezno sačuvajte sve što vam je potrebno za važan projekat. Ne odbijajte predloge, iskoristite sve što vam se nudi i to vam može samo olakšati.

Čitaj još:   Detalji užasa u Novom Pazaru: Otkriveno kako je završio sa PREREZANIM VRATOM u lokvi krvi... (foto)
Magnificent young woman surrounded by blossoming flower trees. Gentle makeup, rose lipstick and freely lying long hair curls. Spring style. Spring blossom and bloom of youth.

Djevica

Očekuje vas povoljan period kada ćete imati priliku za nov početak. Ne odlučujte se prebrzo, jer ćete svet ne posmatrate realno. Ne žurite!

Vaga

Prilagođavate se okolnostima i ostajete dosljedni svojim ciljevima i planovima. Porodica vas u svemu podržava. U ljubavi je vaša snaga.

Škorpija

Bićete srećni – sve no što ste planirali pokazuje se kao vrlo realno. Današnja energija podstaći će vas na promjene na emocionalnom nivou.

Strijelac

Bićete neodgovorni i moguće je da ćete prekoračiti neke rokove. Možda vas očekuju i konflikti na privatnom planu. Prihvatite odgovornost i pokušajte da ispravite greške.

Jarac

Očekuje vas početak ljubavne priče, ali neće vam situacija biti najjasnija. Moguće su igrice i tajne. Samo oni koji su osjetili vašu neodlučnost žele da koriste vašu energiju.

Vodolija

Budite oprezni u finansijama. Pokušajte da sredite sve obaveze, jer nagomilavanje troškova može vam doneti nove izazove. Partner vam daje podršku.

Ribe

Ovih dana ćete biti veoma lošeg raspoloženja na poslu, a možda ćete biti zabrinuti i zbog finansijskih problema. Uskoro će se vaše blagostanje poboljšati i rado ćete ponovo raditi svoj posao.

Čitaj još:   BILA OLIČENJE LJEPOTE, DANAS KOPA PO KONTEJNERIMA: Manekenka živjela život iz bajke, a brak sa NJIM ju je uništio... (foto i video)

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more