IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TAJO JE PONOSAN: Gorica Dodik zastavu BiH nazvala s***em… (foto)

Oštre reakcije na društvenim mrežama nakon što je njen komentar izazvao je žučnu raspravu u komentarima ispod objave…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti… petak, 06.08.2021… 17: 29… TAJO JE PONOSAN: Gorica Dodik zastavu BiH nazvala s***em… (foto)

Poruka koju je na Twitteru ostavila Gorica, a u kojoj jedan od simbola države BiH, njenu zastavu naziva s***em, predstavlja vrhunac licemjerja s obzirom na to da joj otac platu zarađuje pod istom tom zastavom.

Na blok idu svi koji vrijeđaju u komentarima, oni s bh. zastavom na profilu, zastavom Armije RBiH i ostalim sr…ma. Pogotovo ovi što me ne prate, a stalno ostavljaju komentare- napisala je Gorica Dodik.

Ovakav njen komentar izazvao je žučnu raspravu u komentarima ispod objave. Jedni su je “okivali u zvijezde”, drugi psovali, a značajan broj onih koji su osjetili da prokomentarišu ovakvu objavu, naprosto ju je podsjetio da i dalje živi u BiH.

Čitaj još:   UPRAVA POLICIJE: Pljevljaka supruga prijavila za porodično nasilje, on napao policajca... (foto)

Potom se ponovo oglasila Gorica Dodik i u novoj objavi na Twitteru tvrdila da “nikoga ne mrzi”.

Pogriješila sam kada sam u jednom tvitu napisala da vam kao narodu zavidim na slozi. Ovo se ne zove sloga, ovo je NASILNI EKSTREMIZAM!

Ujedino sam ponosna na samu sebe zbog toga što me ni vaš ekstremizam i uvrede nisu natjerali da vas mrzim – napisala je Gorica Dodik.

izvor (SB)

Čitaj još:   UŽAS: Poznatom doktoru ispred stana ostavljena koverta sa METKOM... (foto)
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more