IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOĆEMO LI USKORO GLEDATI I VUČIĆEV MURAL?

Neopisivo poniženje doživjeli su Beograđani, kada je na zidu zgrade u Njegoševoj ulici, na Vračaru, osvanuo mural sa likom Ratka Mladića (sa zahvalnicom njegovoj majci koja ga je rodila), osuđenog ratnog zločinca za genocid u Srebrenici.

S obzirom da Srbija ne oskudjeva u ratnim zločincima, jer ih sa onima s drugih područja kojima je pružila utočište ima više nego sve zemlje istočnog Balkana zajedno, ako vlast ne preduzme mjere da se Mladićev mural ukloni, možemo očekivati bar desetak novih. Za to će se opet pobrinuti Vacićeve i Kneževićeve desno orijentisane „patriotske snage“, koje će ih čuvati od „nepatriotski opredeljenih građana“.

Uskoro možemo očekivati i mural sa likom Aleksandra Vučića, koji, kako kaže, nije ni čuo, ni video da postoje „narodne patrole“ koje hapse i maltretiraju građane zato što protestuju protiv Mladićevog murala.

Čitaj još:   PREDSJEDNIK SRBIJE NA STUBU SRAMA: "Nije prvi put da se Vučić 'arogantno i osiono' ophodi prema...

Aleksandar Vučić, takođe, zaslužuje mural, jer je, ne tako davno da bi se zaboravilo, dokazao svoj patriotizam preljepljujući naziv ulice Zorana Đinđića imenom Ratka Mladića.

Građani Beograda, bliže se izbori. Ne dopustite da vas korov uguši. Vratite svojim glasom ugled gradu u kome živite. Stavite na znanje da vam je dosta lažnih patriota i ratnih zločinaca.

Patriota je onaj koji brine o ugledu svoje otadžbine, a ne onaj koji je bruka i ruži!

izvor: danas.rs

DODIK o sastanku sa Vučićem: ISLAMSKI ekstremisti, MUSLIMANI hoće da dodatno sataru RS… (video)

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nakon današnjeg sastanka u Beogradu Read more

MARINIKA TEPIĆ ZATRESLA REGION: VUČIĆ sin u Banja Luci slavio “9. januar” u društvu opasnog KRIMINALCA, desne ruke Veljka Belivuka? (video)

Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, uslikan je na Read more

Čitaj još:   DANAS SAZNAJE: Vučićevom SINU ulazak u CG BIO ZABRANJEN zbog veza sa KRIMINALNIM strukturama
Vučić: Za nas je Priboj ispit, jesmo li ljudi ili nismo!

BEOGRAD - Došao sam nekoliko važnih stvari da vam kažem! Read more