IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Katnić i Čađenović danas saslušavaju Veljka Belivuka u Beogradu… (foto, video)

Glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić i specijalni tužilac Saša Čađenović otputovali su u Beograd gdje će saslušati Veljka- VELJA NEVOLJA Belivuk, Nebojšu Jankovića i Ratka Živkovića koji se sumnjiče za tri teška ubistva u Crnoj Gori Damira Hodžića, Adisa Spahića i Mila Radulovića…

BEOGRAD: Regija, Crna Gora, vijesti, utorak, 30.11.2021… 13: 32… Katnić i Čađenović danas saslušavaju Veljka Belivuka u Beogradu… (foto)

Prema saznanjima od više izvora bliskih istrazi, unaprijed pripremljenom planu Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković su 14. 10. 2020. godine u Spužu oteli Radulovića, koji se tamo nalazio sa Damirom Hodžićem i Adisom Spahićem.

Sumnje su bazirane na osnovu dokaza prikupljenih preko aplikacije SKY, gdje je presrenuta komunikacija nekih od osoba obuhvaćenih istragom. Kapetan se vodio kao nestalo lice, navodno su ga oteli Belivuk i Miljković kad su u Spužu ubili Spahića i Hodzića.

Čitaj još:   VIC DANA: Učiteljica ovih dana na času srpskog jezika prozva Pericu, a onda je nastao pravi– urnebes… (foto)

Ovom istragom su obuhvaćeni Igor Božović, Slobodan Kašćelan, Radoje Zvicer, Milan Vujotić, Dragan Knežević, Radoje Živković, Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković, Ratko Živković, Miloš Radonjić, Duško Roganović i Vladimir Vučković.

Prema nezvaničnim saznanjima, nakon što su kavčani ubili Spahića i Hodzića, otetog Radulovića su premjestili na teritoriju Kotora. Istraga sumnja da su osumnjičeni uz obmanu, prijetnje i fizičku silu od njega iznudili i novac.

Uz nasilničko fizičko postupanje, navodno su naredili Raduloviću da im oda sve informacije vezane za djelovanje škaljarskog klana, kriminalne grupe kojoj je on navodno pripadao.

Nakon toga, prema navodima istrage, Radulović je ubijen 21. 12. 2020. godine.

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more