IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“DA JE VJEČNA CRNA GORA…”: Potop vladajuće koalicije, slavlje SDP- a, oglasila se zastupnica DRAGINJA Vuksanović- Stanković… (foto, video)

“Hvala građanima i građankama Cetinja na ukazanim povjerenju. Zaslužili smo SDPCG. Nikad protiv Crne Gore. Da je vječna Crna Gora”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru….

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti vijesti, ponedeljak, 06.12.2021…18.52… “DA JE VJEČNA CRNA GORA…”: Potop vladajuće koalicije, slavlje SDP- a, oglasila se zastupnica DRAGINJA Vuksanović- Stanković… (foto, video)

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović- Stanković u parlamentu Crne Gore zahvalila se građanima Cetinja koji su na današnjim lokalnim izborima u Prijestonici podržali SDP.

“Hvala građanima i građankama Cetinja na ukazanim povjerenju. Zaslužili smo SDPCG. Nikad protiv Crne Gore. Da je vječna Crna Gora”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru.

Čitaj još:   Potvrđeno iz KCUS- a: Nove zaraze, testiranja i OHRABRUJUĆE VIJESTI... (foto)

Prema preliminarnim rezultatima lokalnih izbora koji su jučer održani na Cetinju Demokratska partija socijalista ima 14 mandata, Socijaldemokratska partija osam, URA četiri, Demokrate i Stara garda LSCG – tri mandata, a SD- LP jedan mandat…

izvor iBalkan.net

LOVĆENSKE STRAŽE pozivaju na Belveder: DA JE VJEČNA Crna Gora! (foto. video)

Patriotski pokret otpora Lovćenske straže 1990, pozivaju građane da se Read more

MLADI zlatni retriver, prvi put se suočio sa MAČIĆIMA: Video koji će vam ULJEPŠATI DAN… (foto)

Preslatki maleni retriver je snimljen kako reaguje na nove članove porodice- Read more