IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“DA JE VJEČNA CRNA GORA…”: Potop vladajuće koalicije, slavlje SDP- a, oglasila se zastupnica DRAGINJA Vuksanović- Stanković… (foto, video)

“Hvala građanima i građankama Cetinja na ukazanim povjerenju. Zaslužili smo SDPCG. Nikad protiv Crne Gore. Da je vječna Crna Gora”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru….

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti vijesti, ponedeljak, 06.12.2021…18.52… “DA JE VJEČNA CRNA GORA…”: Potop vladajuće koalicije, slavlje SDP- a, oglasila se zastupnica DRAGINJA Vuksanović- Stanković… (foto, video)

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović- Stanković u parlamentu Crne Gore zahvalila se građanima Cetinja koji su na današnjim lokalnim izborima u Prijestonici podržali SDP.

“Hvala građanima i građankama Cetinja na ukazanim povjerenju. Zaslužili smo SDPCG. Nikad protiv Crne Gore. Da je vječna Crna Gora”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 29. novembar 2023. godine

Prema preliminarnim rezultatima lokalnih izbora koji su jučer održani na Cetinju Demokratska partija socijalista ima 14 mandata, Socijaldemokratska partija osam, URA četiri, Demokrate i Stara garda LSCG – tri mandata, a SD- LP jedan mandat…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more