IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. januar 2021. godine

Jarac zaljubljen do ušiju, Bik srećan u ljubavi, Ovan suvjeren u finansijama, a Vaga nezainteresovana za partnera. Ovo je dnevni horoskop za 10. januar 2021. godine.

OVAN

Brinete zbog poslovne situacije. U toku je zastoj i plaši vas mogućnost da bi mogao da potraje. Brige na poslu utiču na vaš odnos sa partnerom tako da mu niste u potpunosti posvećeni. Demoralisani ste. Imate manjak energije.


BIK

Što se tiče posla sve teče glatko: znate šta hoćete, vrijedni ste i ostvarujete ciljeve. Finansije su problematične. Emotivna veza se lagano bliži kraju. Došlo je do distance i vi to normalno prihvatate. Zdravlje je stabilno.


BLIZANCI

Ukoliko ste privatnik prolazite kroz naglašeno nepovoljan period koji se sastoji od manjka novca i finansija. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Imate sličan način razmišljanja što vam je bitno. Mogući su problemi sa grlom.


RAK

Brine vas situacija na poslu. Obaveza je svakim danom sve manje. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan utisak. Djeluje ozbiljno i postojano. Pripazite na ishranu. Jetra je osjetljiva.

LAV

Na poslu vas očekuju teškoće. Pokušavate da ih prevaziđete, ali za sada ne uspjevate. Niste u potpunosti zadovoljni ponašanjem bračnog partnera. Smeta vam njegova hladnoća, iako sam brak smatrate stabilnim. Kosti su osjetljive.


DJEVICA

Čitaj još:   DVIJE HANUME SA MEJTAŠA: Iftar, kod Sultan Ahmetove džamije NA BOSFORU...

Maksimalno ste fokusirani na prevazilaženje problema na poslu. Stiže novac o kome razmišljate. Zbog problema na poslu ne posvećujete dovoljno pažnje bračnom partneru, što mu smeta. Cirkulacija je loša.


VAGA

Poslovna i finansijska situacija su stabilne tako da ste zadovoljni. Kada je emotivna veza u pitanju komunikacija je loša. Štošta vam smeta, ali partneru ništa ne govorite tako da on nije svjestan da ste nezadovoljni. Stomak je osjetljiv.


ŠKORPIJA

Prilično ste uspješni prilikom regulisanja pravnih pitanja. U slučaju odlaska na sud ostavljate odličan utisak. Fokusirani ste na bračnog partnera. Trudite se da budete što više zajedno. Neophodan vam je odmor.

STRIJELAC

Što se tiče posla sve se odvija po planu. Energični ste, brzi, sve odrađujete na vrijeme. Emotivna veza odlično napreduje. Imate punu podršku partnera koji razumije vašu želju da se poslovno dokažete. Zdravlje je stabilno.


JARAC

Jako ste zabrinuti zbog posla. On stagnira, a vi ne uspjevate da ga pokrenete. U potpunosti ste zadovoljni emotivnom vezom. Prija vam pažnja i stabilnost partnera. Razmišljate o braku. Neophodno je da ojačate imunitet.


VODOLIJA

Imate ogromna očekivanja kada su finansije u pitanju. Očekuje vas razočaranje jer dobitak neće biti jednak očekivanom. Dolazi do udaljavanja od partnera. Smatrate da vas ništa ne veže i prekidate vezu. Ograničite unos pića i hrane.

Čitaj još:   LET I PAD CRNOG JASTREBA: Panika Čovića, nešto je puno gore, od gubitka Mostara! (foto)


RIBE

Posao se odlično razvija, naročito ako ima veze sa inostranstvom. Problem su finansije koje su prilično ograničene. Ne razgovarate sa bračnim partnerom. Čekate da druga strana pokaže inicijativu po pitanju pomirenja. Pripazite na unos hrane.

http://ibalkan.net

POGLEDAJTE Bruku i sramotu: Natalija Nilević i njeni video zapisi… (foto i video)

(PREUZETO) Portal Aktuelno donosi pojedine video zapise koje je Nilević Read more

PROLJEĆE U JANUARU, ALI NE ZADUGO: Vrijeme u narednih nekoliko dana… (foto)

Umjerena oblačnost i sunčanije, a najviša dnevna između 4 i Read more

NOVI PAZAR: Dva saobraćajna policajca ostali bez bijelih opasača… (foto)

Nepažnjom dva policijska službenika, lice je uspjelo da pobjegne, a Read more