IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U BEOGRADU: Starija žena pretučena u bloku 45, umrla u bolnici, mediji bruje, MUP ćuti… (foto)

Tragovi krvi od prebijanja bili su vidljivi i na mjestu gdje je u uvijek sjedela, u blizini lokalne prodavnice…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 10.12.2021…00..52… UŽAS U BEOGRADU: Starija žena pretučena u bloku 45, umrla u bolnici, mediji bruje, MUP ćuti… (foto)

Društvene mreže preplavila je vijest da je u novobeogradskom bloku 45 pretučena starica, stanarima poznata kao baka Stojanka, koja je zbog posledica demencije poslednjih godina živjela na ulici kao beskućnica, iako je imala svoj stan.

Kako navode građani na mrežama, baku Stojanku poznavao je čitav blok, a brojni stanari pokušavali su nebrojano puta da joj pomognu i da je sklone s ulice. Svaki put kada bi je vratili u stan, ona bi opet izlazila na ulicu gdje je čak i spavala.

Stanari takođe navode da je baka Stojanka često bila žrtva nasilja, da je nebrojano puta napadnuta na ulicu, ali da i niko nikad zbog toga nije odgovarao.

Čitaj još:   Zbog velikog interesovanja protest "IMA NAS" u četvrtak od 20 časova...

Kako kažu, baka je navodno preksinoć zvjerski pretučena u bloku, a nakon što je prebačena u Zemunsku bolnicu, preminula je od posledica batinanja.

Informacije o baka Stojanki zasad prenose samo stanari na društvenim mrežama, a policija dosad nije izdala nikakvo saopštenje o ovom slučaju, niti je bilo poznato da je pretprošle noći neka starica hospitalizovana zbog posledica batinanja.

Navodno, kako tvrde stanari, tragovi krvi od prebijanja bili su vidljivi i danas na mjestu gdje je u uvijek sjedela, u blizini lokalne prodavnice.

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more