IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: “Dodik je izvršilac Vučićevih želja i sve vrijeme radi u službi zvanične Srbije…”

Je li srpski svijet sakriven iza ideje Otvorenog Balkana? Ko su izvršioci tuđih režima, a protiv svoje države? Da li je projekat velike Srbije i srpskog svijeta za Srbiju pitanje propasti?

Na ova, ali i ostala aktuelna pitanja za Mrežu FTV-a je odgovarala Draginja Vuksanović-Stanković, žestoka protivnica velikosrpskom nacionalizmu i zastupnica Socijaldemokratske partije Crne Gore.

„Naravno da je Dodik izvršilac Vučićevih želja i sve vrijeme radi u službi zvanične Srbije, kao što mi imamo i zvaničnu Vladu Crne Gore koja radi u službi zvanične Srbije preko crkve Srbije i preko izvršilaca u Demokratskom frontu, koji je jedna od partija vladajuće većine u Skupštini Crne Gore.

Sve su to izvršioci tuđih režima, a protiv svojih država. Dodik mora da shvati da je Bosna i Hercegovina jedinstvena teritorija. Ne mogu više u Bosni i Hercegovini postojati one granice koje su nekada bile. Mora postojati jedinstvena i stabilna BiH, i kao takva jedino može ući u Evropsku uniju. To je moj stav“, poručila je, između ostalog, Draginja Vuksanović-Stanković u intervju za magazin Mreža.

Čitaj još:   DPS: VESNA Bratić i apostolska Vlada antidržavnim i neznavenim djelovanjem zavili Crnu Goru u crno... (foto, video)

izvor: SB

DRAGINJA Vuksanović Stanković: JOANAKIJA NIJE MITROPOLIT CRNOGORSKI, jer ne priznaje crnogorsku državu… (foto, video)

Predstavnica kluba Socijaldemokratske partije i Liberalne partije, Draginja Vuksanović Stanković, Read more

URNEBESAN VIDEO: DRAGINJA Vuksanović Stanković ZAIGRALA “ŠOTU” u Čikagu…

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković boravi u Čikagu, a na centralnoj Read more