IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEKA ZASIJA BELVEDER: ZADIVLJUĆA PRIČA O SNAZI PATRIOTIZMA (video)

Brojni građani bakljadom na Belvederu simbolično su obilježili pet mjeseci od, kako su saopštili, mučnog dana ustoličenja u Cetinjskom manastiru.

Oni su putem društvenih mreža pozvali sve crnogorske gradove da im se pridruže poručivši da su svi dobrodošli.

Neka zasija Belveder– poručili su organizatori bakljade.

I tog 5. septembra konačno je sve bilo jasno.

Građanke i građani su sa Cetinja, sa Belvedera i Adžića krivine pokazali da je to Crna Gora – ljudi različitih nacija i vjera, ujedinjeni s jednim ciljem – da svijetu pošalju poruku da su spremni da žrtvuju i svoje živote za svoju domovinu.

Ujedinila ih je ljubav, a ne mržnja. I to je ta razlika. I zato Belveder nije pao.

A crnogorsku 42. Vladu ujedinio je skup mržnji – jedni su bili tu jer mrze svoju zemlju, drugi jer su mrzjeli režim, treći zato što gaje mržnju prema evroatlantskim integracijama države… I zato je Vlada pala.

Čitaj još:   Evo ko je Vesko Kalezić, Kavčanin, likvidiran na "Starom Aerodromu"...

Osim mržnje, njen temelj bile su laži, ali su ostali uzaludni svi pokušaji da neistinama o dešavanjima na Cetinju, ipak, opstanu. Nije im pomogla sva medijska mašinerija koju su upregli, spinovanja, zastrašivanja i hapšenja patriota, tvrdnje Abazovića da su se u prijestonici okupili ekstremisti i teroristi i da će se on i Vlada u kojoj sjedi obračunati sa njima…

Ogoljeni i razobličeni klerofašistički duh ove vlasti više niko nije mogao da „obuče“ u građanski okvir. Pa, ni Građanski pokret Ura i njihov medijski koncern ,,Vijesti“. A, trudili su se. Svojski

izvor: analitika.me

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

VIC DANA Oženio se Crnogorac iz Srbije…

Kako crnogorac osvaja đevojku??? -Vidis li ti đevojko onaj cvijet Read more