IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Više uhapšenih, nisu se htjeli zaustaviti, iz auta izbacili vreću s drogom… (foto)

Danas su uhapšena tri osobe koje su prije zaustavljanja automobila u kojem su se nalazili odbacili kraj puta vreću sa drogom…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika,vijest,nedelja,06.02.2022…19: 32… SARAJEVO: Više uhapšenih, nisu se htjeli zaustaviti, iz auta izbacili vreću s drogom… (foto)

U saradnji Policijske uprave Istočno Sarajevo i MUP-a Kantona Sarajevo danas su uhapšena tri osobe koje su prije zaustavljanja automobila u kojem su se nalazili odbacili kraj puta vreću sa drogom.

Ove osobe uhapšene su na ulazu u Sarajevo iz pravca Pala.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je Srni da je patrola ove uprave, vršeći kontrolu, pokušala da zaustavi automobil, ali da se vozač oglušio o naredbu policije.

O tome su obavijestili policiju Kantona Sarajevo, čiji su pripadnici zaustavili vozilo, iz kojeg je prethodno izbačena PVC vreća sa suhom zeljastom materijom koja podsjeća na marihuana– rekla je Stokanovićeva.

Čitaj još:   "VUKLI ZA NOS CIO SVIJET": Objelodanjen snimak i velika prevara, šta krije "nestanak" Kima (foto i video)

Tom prilikom su uhapšene tri osobe koje su predate Policijskoj upravi Istočno Sarajevo i nad njima je u toku kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo za sutra su najavili više detalja.

izvor N1

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more