IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. mart 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovna muči glavobolja, Bik moćan, poziv za Blizance, Raku se udvara Škorpija, Lavu dan za novac, Djevica puna energije, Vaga se vraća u realnost, Strijelac odlično, uspjeh za Jarca, avanture pred Vodolijom, a Ribe sanjare. Ovo je dnevni horoskop za 02.03.2022. godine.

Ovan
POSAO: Odlični aspekti za početak nove poslovne saradnje ili prelazak na novu, višu i odgovorniju radnu poziciju.
LJUBAV: Danas možete imati lijep povod za neku proslavu sa partnerom. Očekuje vas zajednički izlazak u društvo.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte gazirana pića, kao i alkohol.

Bik
POSAO: Dominantna tema ovog dana jesu finansije. Očekuje vas vanredan dobitak, a odluke koje budete donijeli danas mogu se pokazati kao odlučujuće za vaš dalji napredak na poslu.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom se stabilizuje. Postoji mogućnost da odete zajedno na neko kraće putovanje.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Blizanci
POSAO: Vaše polje finansija je pod pozitivnim uticajima, pa vas očekuju dobici sa više strana. Danas možete dobiti neke uplate novca koje već dugo očekujete i koje kasne.
LJUBAV: Slobodne Blizance očekuje početak veze sa osobom koju upoznaju preko posla ili preko društvenih mreža. Pred vama je burna romansa.
ZDRAVLJE: Počnite što prije sa rekreacijom.

Rak
POSAO: Neki novi elementi poslovanja mogu se sastojati u promjeni u sastavu tima zaposlenih. Najvažnije je da počnete što prije da sprovodite svoje inovativne ideje, jer će vas to izbaciti u prvi plan, daleko ispred konkurencije.
LJUBAV: Pojačana je potreba za ljubavlju i nježnošću. Slijedi harmonizacija odnosa sa partnerom.
ZDRAVLJE: Poteškoće sa disanjem.

Lav
POSAO: Vaše ideje idu ispred vremena, a sada je pravi čas da ih sprovedete u djelo. Očekujte velike promjene u načinu poslovanja, ali i nove izvore prihoda.
LJUBAV: Tajna ljubav sa osobom koju možete upoznati na nekom putovanju ili preko posla. Svim Lavovima predstoji period iskušenja.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Čitaj još:   Vic dana Učiteljica pita Maricu...

Djevica
POSAO: Saradnja sa inostranstvom ili dugoročni planovi danas predstavljaju dominantnu temu. Ako imate neke pravne probleme, danas možete početi sa njihovim riješavanjem. Psihički ste osjetljivi.
LJUBAV: Promjenljivost raspoloženja može se odraziti na atmosferu u vašem odnosu s partnerom. Danas nemojte ulaziti u rasprave.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Vaga
POSAO: Nezaposlene Vage danas mogu očekivati poziv za posao. Planete su vam naklonjene za promjenu posla ili unaprijeđenje.
LJUBAV: Pojačan lični magnetizam i brojne prilike za flert mogu obilježiti ovaj dan. Vage koje su u vezi očekuje oživljavanje starog ljubavnog plama i jedan nevjerovatno romantičan period.
ZDRAVLJE: Bolovi u koljenima.

Škorpija
POSAO: Škorpije očekuje reorganizacija i promjene koje ona sobom donosi. Postoji mogućnost prelaska na novo i odgovornije radno mjesto.
LJUBAV: Slobodne Škorpije mogu da upoznaju novu osobu na nekom putovanju. Škorpije koje su u vezi takođe se mogu naći u iskušenju da uđu u paralelnu vezu.
ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Strijelac
POSAO: Novi elementi u radnom okruženju mogu se sastojati i u promjeni sjedišta firme u kojoj radite ili doslovnu promjenu radnog mjesta.
LJUBAV: Neizvjesnost na ljubavnom planu. Partner se ponaša po sistemu vruće-hladno, a to niste spremni da tolerišete.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Jarac
POSAO: Akcenat je na finansijama. Danas možete da očekujete priliv novca sa više strana. Ovaj dan vam može donijeti pohvale, kao i unaprijeđenje.
LJUBAV: Isprekidan odnos sa partnerom može obilježiti ovaj period. Ukoliko ste dugo nezadovoljni vašom vezom, ovaj dan može vam donijeti radikalna riješenja i odluke.
ZDRAVLJE: Pad koncentracije.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: DPS je jača i od čelika, pojedinačno smo najjači politički subjekt... (foto, video)

Vodolija
POSAO: Uspjeh vas očekuje u okviru poslovnih pregovora. Danas je idealan dan da zatražite povišicu i porazgovarate sa nadređenima o dugoročnim planovima.
LJUBAV: Povoljni aspekti za ljubav svim Vodolijama mogu ovaj dan učiniti posebno lijepim i romantičnim. Očekuje vas avantura puna strasti i uzbuđenja.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Ribe
POSAO: Ako razmišljate o karijeri u inostranstvu, nalazite se na pragu idealnog perioda da maksimalno preokrenete svoj život. Očekuje vas uspjeh kroz saradnju sa inostranstvom i sprovođenje inovativnih ideja.
LJUBAV: Pojačavaju se vaši ljubavni apetiti i potrebu za razmjenom nježnosti. Pred vama je lijepo i romantično veče sa partnerom.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more