IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OD DANAS TOTALNI PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

U Bosni i Hercegovini danas će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, očekuje se postepen porast oblačnosti.

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 16. 03… 07: 48… OD DANAS TOTALNI PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu do 4, a najviša dnevna od 11 do 17 stepeni.

U Sarajevu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana postepeni porast oblačnosti. Jutarnja temperatura oko -1, a najviša dnevna oko 13 celzija.

srijedu se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje kiša. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a najviša dnevna temperatura od 11 do 17 stepeni.

Čitaj još:   KOŠTALA GA LJUBAV PREMA TAMNOPUTOJ STUJARDESI: Zaljubljenom "bombašu" iz Srbije, MJESEC dana pritvora

Za četvrtak se u većem dijelu zemlje očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima Bosne i sa slabom kišom, u višim područjima sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 8, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 17 celzija.

petak će u Hercegovini i na sjeveru Bosne biti sunčano vrijeme uz malu oblačnost. U ostalim dijelovima umjereno do pretežno oblačno. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 8, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 16 stepeni.

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more