Crna Hronika

Tužilaštvo demantovalo da je u Ljajićevim kolima pronađeno dva miliona eura: OBJAVLJUJEN SLUŽBENI DOKUMENT… (foto, video)

Osnovno tužilaštvo u Aleksincu demantovalo je navode da je u automobilu u kojem su se vozili funkcioneri Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljaljić i Branko Gogić pronađeno dva miliona eura, kako su preneli pojedini mediji…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, četvrtak 14. 04. 2022… 11: 38… Tužilaštvo demantovalo da je u Ljajićevim kolima pronađeno dva miliona eura: OBJAVLJUJEN SLUŽBENI DOKUMENT… (foto, video)

U automobilu Rasima Ljajića, koji je u nedjelju imao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao njegov prijatelj i kolega Branko Gogić, nije pronađeno dva miliona eura, nego novac koji su namijenili da potroše tokom putovanja u Turskoj.

Naime, riječ je o novcu u visini dnevnih troškova, te je on vraćen rodbini Gogića i Ljajića.

Kod poginulog Branka Gogića pronađeno je ukupno 2.800 eura, 140 turskih lira i 12.900 dinara, koje je zajedno sa ostalim ličnim stvarima, nakon potpisanog reversa preuzeo njegov rođak Mirko Gogić.

U ličnim stvarima Rasima Ljajića pronađeno je tačno 4.014 eura i 875 turskih lira, koje je nakon uviđaja od policije i potpisanog reversa preuzeo Ljajićev sin Amar.

Pojedini mediji juče su prenijeli informaciju da je u kolima političara, a nakon udesa, pronađen novac u iznosu od dva miliona eura.

Istina je da Rasim Ljajić nema povrede na mozgu i da je potpuno pokretan, svjestan i orjentisan i da bez ičije pomoći može da ustaje iz kreveta i da se kreće. U to su se lično, danas i juče uvjerili svi koji su bili u bolnici da ga posjete, uključujući tu potpredsednicu SDPS Tatjanu Matić, generalnog sekretara Uroša Kandića i člana Izvršnog odbora Kasima Zoranića.

Zbog svih netačnih navoda iznijetih na pomenutim portalima, SDPS će podnijeti krivične prijave protiv odgovornih lica u tim medijima.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u nedjelju ujutro oko 9.00 sati kada je vozilo „škoda superb“ kojom je upravljao predsjednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, sletjelo s kolovoza i prevrnulo se na krov.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: MILE uposlen u vladi RS- a, vraća se kući sa zakašnjenjem, na vratima čeka ga žena STANA i pita, gdje su ti čovječe… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! PALE: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 29, 04. 2024…17: 42……

7 sati ago

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

7 sati ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

8 sati ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

8 sati ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

9 sati ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

9 sati ago

This website uses cookies.