IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKO DIŠE I TRPI BOLOVE Rasim Ljajić, mora da ostane u bolnici… (foto, video)

Zašto ljekari ne puštaju kući RASIMA LJAJIĆA poslije tragičnog udesa…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, utorak, 19. 04. 2022… 19: 54… TEŠKO DIŠE I TRPI BOLOVE Rasim Ljajić, mora da ostane u bolnici… (foto, video)

Političar Rasim Ljajić uspješno se oporavlja od nesreće koju je doživeo prošle nedelje, a kako nezvanično saznanje Nova.rs, lider Socijaldemokratske partije Srbije trebalo bi da sutra bude pušten na kućno lečenje.

Rasim Ljajić, lider SDPS i bivši ministar, imao je jutros kontrolni pregled, kako je ranije najavio, i nadao se da će danas biti otpušten na kućno lječenje, međutim, njegovo zdravstveno stanje još nije dobro i moraće još da ostane u bolnici, saznaje Kurir!

On još mora da ostane u bolnici zbog bolova i otežanog disanja, što je posledica preloma četiri rebra i nekoliko pršljenskih nastavaka. Potrebne su dalje pretrage i adekvatan medicinski nadzor- kazao je za Kurir izbor iz bolnice.

Ryasim Ljjić nije odgovarao na pozive. Podsjetimo, lider SDPS u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir govorio je o nesreći u kojoj je tragično stradao jedan od njegovih najbližih saradnika i direktor JP Emisione tehnike i veze Brnako Gogić (45). Ljajić je ispričao da se apsolutno ničeg iz nesreće ne seća.

Čitaj još:   SKANDAL- "atletičarke" MARIJE Vuković: Na crnogorskoj zastavi je grb na kojem se nalazi- kokoška... (foto, video)

– Sjećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vrijeme… Sledeći trenutak kog se sjećam je bolnica… ja ležim, oko mene ljekari, sestre. Vidim nema Branka, i odmah pitam doktora: “Đe Branko?” On tu izbjegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda…Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše… Najteže mi je zbog Branka- rekao je Ljajić.

On je kazao i da mu je doktor objasnio da je moguće da mu se vremenom vrati sećanje, ali da to sve zavisi od toga koji je stepen kontuzije zadobio.

Podsetimo, Rasim Ljajić teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se desila na auto- putu Beograd- Niš kod Ražnja. Ljajićev saputnik, predsjednik IO SDPS i direktor JP “Emisione tehnike” Branko Gogić, koji je upravljao “škodom superb”, od težine povreda zadobijenih u nesreći preminuo je na licu mjesta. Ljajić je čistom srećom preživio…

Čitaj još:   DRITAN I OŠTRA PORUKA BEOGRADU: Srbiji treba biti jasno... (foto i video)

izbor Blic.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more