IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI BEOGRAD BLOKIRAN, očevici u šoku: Vlasnik kafića pogođen sa dva metka u glavu, ubica pobjegao na trotinetu sa mjesta zločina… (foto, video)

Hitna pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja pokušala je reanimirati čovjeka, ali mu, nažalost, nije bilo spasa…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 29. 04. 2022… 00: 38… NOVI BEOGRAD BLOKIRAN, očevici u šoku: Vlasnik kafića pogođen sa dva metka u glavu, ubica pobjegao na trotinetu sa mjesta zločina… (foto, video)

Pucnjava na Novom Beogradu: Ubijen vlasnik kafića u Nehruovoj…

U Novom Beogradu večeras je likvidiran 37- godišnji Luka Žižić, vlasnik jednog tamošnjeg kafića. Kako piše Telegraf.rs, pogođen je s dva metka u glavu, a ubojica je pobjegao na električnom romobilu.

Na terenu su jake policijske snage, cijeli Novi Beograd je u blokadi, piše Telegraf i dodaje da se, kako doznaju, uskoro očekuje hapšenje osumnjičenog.

37-godišnjak je ubijen u svom kafiću. Kako piše “Blic”, on je pao na pod nakon što je upucan, a njegovi prijatelji su pokušali uloviti ubojicu. Međutim, napadač je, čim je istrčao iz kafića, iz obližnjeg grma izvukao električni romobil i pobjegao.

Čitaj još:   Krivokapić u zoni temeljno uzdrmanih odnosa sa Srbijom... (foto, video)

Hitna pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja pokušala je reanimirati čovjeka, ali mu, nažalost, nije bilo spasa.

alt

Muškarac je prema rečima očevidaca pobjegao na trotinetu sa mjesta zločina, a prema našim saznanjima, uskoro se očekuje identifikacija i  hapšenje osumnjičenog za ubistvo.

Na terenu su jake policijske snage, a stiže im i pojačanje, a kako saznajemo blokiran je ceo Novi Beograd,

Očevici ovog užasa kažu za Telegraf.rs da su se čula tri pucnja.

– Mislila da su raznijeli flašu, nisam nikad u životu vidjela ovako nešto. Tri pucnja su se čula. Odmah je krenula galama, svi ljudi su istrčali iz okolnih lokala. Jedan dečko je jurio tog koji je pucao, navodno, a jedan radnik je pomagao i bio je krvav– priča jedna žena koja se našla na mjestu pucnjave, potresena zbog svega što je vidjela.

izvor Telegraf.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more