IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković poručila Kovaču: Ne ide Vam da obmanjujete i ponavljate neistine premijera, ne budite novi Leposavić… (foto)

MARKU Kovaču, DRAGINJA Vuksanović- Stanković je poručila da “ne bude novi (Vladimir) Leposavić” jer će, kako je kazala, proći kao on…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, Vijesti, srijeda, 29. 06. 2022… 16: 28… DRAGINJA Vuksanović- Stanković poručila Kovaču: Ne ide Vam da obmanjujete i ponavljate neistine premijera, ne budite novi Leposavić… (foto)

Mladi ste i zeleni ministre, ne ide Vam da obmanjujete i ponavljate neistine premijera, poručila je poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković reagujući na izjavu ministra pravde Marka Kovača.

Kovaču je poručila da “ne bude novi (Vladimir) Leposavić” jer će, kako je kazala, proći kao on.

“Namjera Vam je toliko prevarna da se vidi iz aviona. I Leposavić je mislio da mu može biti. Ne budite novi Leposavić jer ćete proći kao on. Kao što neki mogu proći kao Zdravko”, navela je Vuksanović Stanković na Tviteru…

Čitaj još:   NOVO UPOZORENJE: Nakon žestokog dana, ide PAD TEMPERATURE I VELIKO NEVRIJEME "džehenem ili pakao dolazi..."

izvor CdM.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more