IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. jul 2022. godine…

Ovan radi na sebi, Bik voli da dominira, Blizanci vole da se osame, Rak i Lav imaju tijesnu saradnju, Djevica je „bacila oko“ na Škorpiju, Vaga ima digestivnih problema, Strijelcu zatvoren za saradnju, Jarac opušten, Vodolija nedovoljno fokusirana, a Ribe muči zubobolja…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, petak, 08. VII 2022… 12: 38… Dnevni horoskop za 9. jul 2022. godine…

Jarac mudro prećutkuje istinu, Ribe da ne sputavaju svoja osjećanja… Pogledajte kakav će vam biti dan prema položaju planeta..

Ovo je današnji dnevni horoskop za 09. jun 2022. godine…

Ovan

Ljubav: Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte oklevati pred osobom koja Vam upućuje »emotivne signale« i iskrene komplimente.
Posao: Vaši saradnici imaju dobre namere, tako da Vas očekuju pozitivni događaji i uspešni rezultati na različitim stranama.
Zdravlje: Sačuvajte pozitivno raspoloženje i optimizam.

Bik

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.
Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama…

Blizanci

Ljubav: Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner pokušava da Vas navede na dobru odluku.
Posao: Nema potrebe da se suviše eksponirate u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju.
Zdravlje: Priuštite sebi bolje uslove za aktivan odmor i relaksaciju.

Rak

Ljubav: Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumijevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju.
Posao: Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprečili dodatne komplikacije. Okolina ne razumije u potpunosti sve Vaše ideje.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Čitaj još:   U CRNOJ GORI se kriju DVA KLJUČNA SARADNIKA klana VELJE NEVOLJE, Srbija traži hitno izručenje! (foto)

Lav

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju.
Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike.
Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Djevica

Ljubav: U emotivnom smislu ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepovjerenja i ima drugačiju teoriju.
Posao: Ispitujete da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi poslovni nesporazum.
Zdravlje: Kada imate dobru volju, ostavljate i dobar utisak na okolinu…

Vaga

Ljubav: Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu.
Posao: Očekuju Vas iznenadne komplikacije poslovno-finansijske prirode, ali to ne treba bitno da utiče na Vašu koncentraciju.
Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Škorpija

Ljubav: Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite pažnju i delujete šarmantno na svijet oko sebe.
Posao: Obratite pažnju na nove ideje, ali ostanite uzdržani i bez suvišnih komentara ispratite aktuelne događaje na poslovnoj sceni.
Zdravlje: Dodatna aktivnost deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

Strijelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje.
Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savjet i promenite svoju strategiju.
Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Jarac

Ljubav: Nemojte davati velika obećanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.
Posao: Postoji deo istine koji mudro prećutkujete. Važno je da pravilno odredite svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje: Rasteretite se suvišnih dilema i napetosti.

Vodolija

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo. Ali, u svemu sačuvajte pravu mjeru.
Posao: Imate dovoljno smjelosti da kažete ono što mislite. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.
Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 02. april 2024. godine…

Ribe

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Oslonite se na svoja osjećanja.
Posao: Pogađa Vas nečije ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete različite komplikacije.
Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osjećanja ili emotivne želje, opustite se…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more