IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKE I MALE TAJNE: Dritanov brat i partnerka premijerke Srbije, otvaraju kliniku u Beogradu? (foto, video)

AKRUELNI Crnogorski premijer ima mnogo razloga da vraća dugove predsjedniku Srbije, tvrdi novinar Predrag Popović…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 11. VII 2022… 00: 38… VELIKE I MALE TAJNE: Dritanov brat i partnerka premijerke Srbije, otvaraju kliniku u Beogradu? (foto, video)

Firme “Marera Real Estate Partners” i “Marera Properties”, u medijima predstavljene kao ruske firme, dok svi podaci pokazuju da su povezane sa ministrom finansija u Vladi Srbije Sinišom Malim, u februaru prošle godine kupile su zgradu BIGZ-a u Beogradu.

Nije poznata konačna cena, ali dostupne informacije ukazuju da je velelepna zgrada, koja je 1992. proglašena spomenikom kulture, plaćena oko 3,7 miliona evra, kazao je za Gradsku RTV novinar Predrag Popović.

Upravo u ovoj zgradi biće otvorena klinika čiji su vlasnici Džihan Abazović, brat crnogorskog premijera Dritana Abazovića, i Milica Đurđićpartnerka premijerke Srbije Ane Brnabić.

U Srbiji je odavno odavno poznato da braća Mali, Siniša i Predrag, imaju jako dobru saradnju sa Anom Brnabić i njenim bratom Igorom Brnabićem, i oni ulaze u raznorazne poslove.

Čitaj još:   Turski"mastiff", anadolijski kralj crnih spuštenih usana... (foto)

U poslednje vreme su kupili nekoliko zgrada i firmi u Beogradu. Najvažnija je zgrada “Beograđanka”. Siniša Mali je kupio 2020, a prošle godine je navodno za 3,7 miliona evra kupio tu zgradu BIGZ-a. Deo tog prostora namenjen je za otvaranje klinike čiji su suvlasnici Milica Đurđić, partnerka Ane Brnabić i Džihan Abazović, brat Dritana Abazovića”, objašnjava Popović.

Iako su firme “Marera Real Estate Partners” i “Marera Properties” registrovane u Rusiji, imena vlasnika na papiru nisu poznata javnosti u Srbiji, kaže Popović, ali su povezana sa ministrom finansija Sinišom Malim.

izvor Danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more