IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOMIR MARIĆ O ŠAMARIMA U BUDVI: “Neka ruka se pozlatila pa me…” (foto)

MILOMIR Marić je nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran pred brojnim očevicima…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota 23. VII 2022… 00: 28…MILOMIR MARIĆ O ŠAMARIMA U BUDVI: “Neka ruka se pozlatila pa me…” (foto)

Kako je prenio podgorički “Dan” nepoznata muška osoba išamarala je u četvrtak ujutru Milomira Marića u Budvi. Glavni i odgovorni urednik Happy TV- a progovorio je za beogradske medije o ovom incidentu na crnogorskom primorju.

Glavni i odgovorni urednik Hepi televizije Milomir Marić tvrdi da nije dobio batine u Budvi  i da je jutros fizički napadnut od strane nepoznatog lica nadomak neimenovanog hotela u Budvi.

-U Budvi sam na odmoru. Ništa se nije desilo. Jedino se neka ruka pozlatila da me danas iz Budve pošalje na izlet u Dubrovnik – u svom maniru kazao je Marić za Novosti.

Marić je kazao da je isteklo šest mjeseci zabrane emitovanja programskog sadržaja TV Hepi, pa je vjerovatno neko želio da skrene pažnju.

Čitaj još:   STARLETU MASAKRIRAO "MUŽ MAKRO": Tukao je, čupao joj kosu i nokte, davio je i šutirao...

Podsjetimo, Vijeće Agencije za elektronske medije Crne Gore (AEM) početkom januara je  donijelo odluku da se na šest mjeseci zabrani emitovanje programskog sadržaja TV Hepi.

Na šest mjeseci je zabranjeno emitovanje emisija „Dobro jutro, Srbijo”, „Vikend”, „Jutarnji”, „Ćirilica” i „Posle ručka”.

Danas su mediji prenijeli da je Marić napadnut juče ujutro u centru Budve, gdje je, nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran naočigled brojnih očevidaca.

Podsjetimo, kako je Dan javio, Marić je nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran pred brojnim očevicima.

Slučaj nije prijavljen policiji, a sve se navodno odigralo ispred jednog poznatog budvanskog kafića.

Marić se vratio u Crnu Goru, čiji je inače i zet.

– Ja sam omiljeni crnogorski zet i kad uđem u Crnu Goru, to je opšte oduševljenje- kaže on.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more