IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ruski političar ALEKSEJ ČEPA: Referendum, pa ujedinjenje Srbije i Rusije… (foto, video)

Zamjenik predsjednika Komiteta Državne dume za međunarodne poslove Aleksej Čepa rekao je u intervjuu radiju Govorit Moskva da odluka o pristupanju Srbije Rusiji zavisi od volje srpskog naroda…

BEOGRAD- MOSKVA: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 15- XII- 00- 44… Ruski političar ALEKSEJ ČEPA: Referendum, pa ujedinjenje Srbije i Rusije… (foto, video)

PREDLOG ALEKSEJA ČEPE: Referendum, pa ujedinjenje Srbije i Rusije…

Ne znam koliko je to realno, jer ovde odluka nije na Vučiću, već na narodu. O tome treba da odluči narod na referendumu.

Treba poštovati volju naroda, da bi kasnije niko ne bi rekao da je to okupacija, kidnapovanje i rušenje. Biće veliki broj protivnika ove ideje, tako da u ovom slučaju sve mora da bude čisto- rekao je ruski političar.

Podržaćemo Srbiju u svakom slučaju. Izuzetno je prijateljski nastrojena prema nama. Veoma se nadamo da će uspjeti da se izbori sa provokacijama kojima je izložena. Čekamo Vučićeve apele- rekao je Čepa, prenosi Index.hr.

Čitaj još:   VIC DANA: Fata i godišnjica braka... (foto)

Srbija je, uz Tursku, jedina zemlja kandidat za ulazak u EU koja nije uvela sankcije Rusiji poslije agresije na Ukrajinu.

Evropska unija je juče izrazila “duboko žaljenje” zbog nazadovanja Srbije u usaglašavanju sa spoljnom politikom Unije i odbijanja da uvede sankcije Rusiji…

BONUS VIDEO: В Госдуме озвучили условие вхождения Сербии в состав России…

izvor Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more