IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MISTERIJA SMRTI MILOŠA STAMATOVIĆA: MLADI POŠTAR OTET, UBIJEN I BAČEN U RIJEKU PO RECEPTU KLANOVA?

Mladić, koji je bio zaposlen u Pošti Crne Gore, podsetimo, nestao je 17. decembra oko 6.30 sati, kada je krenuo na teren i to sa torbom u kojoj je bilo 15.00 evra namenjenih za penzije. Međutim, Stamatović nije stigao do penzionera koji su čekali svoj novac, a na putu do njih nestao je bez traga.

Tražili ga svuda

Da se Stamatoviću nešto desilo prve su primijetile njegove kolege jer se nije vratio da razduži smjenu.

  • Prijavili su njegovog nestanka i svi su se uključili u akciju pronalaska mladog poštara, pa se tako i apel o njegovom nestanku širio na društvenim mrežama. Mještani Danilovgrada, odakle je Miloš rodom, pretraživali su teren zajedno sa policijom i spasiocima, koji su angažovali i ronioce i čamce– prenosi crnogorski portal Press.

Danima se tragalo za nestalim, a onda je jedan mještanin koji je učestvovao aktivno u potrazi prvo uočio njegov automobil.

Ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo u kojem je mladić prevozio novac u naselju Botun, nedaleko od korita rijeke Morače. Urađen je detaljan uviđaj i tada je u vozilu nađeno između 2.000 i 3.00 eura, dok ostatka novca nije bilo– kaže sagovornik portala Press i dodaje da se za preostalim parama traga.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA: Prevrnuo se autobus, 20 mrtvih, povrijeđeno 11 osoba... (foto)

Mještani su potom u utorak oko 10 sati uočili tijelo kako pluta po vodi u blizini obale Morače. Izvukli su tijelo muškarca koji je imao vezane ruke sa prednje strane i o svemu su obavijestili policiju. Daljom identifikacijom utvrđeno je da je u pitanju nestali poštar. Tijelo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako i kada je nastupila smrt mladića.

Inspektori rade na slučaju koji se vodi kao sumnjiva smrt, a predmet je formiralo i podgoričko Više tužilaštvo.

  • S obzirom na položaj tijela i vezivanje ruku sumnja se da je u pitanju nasilna smrt – kaže izvor i dodaje da su naložena brojna vještačenja.

Pregledaju se snimci

  • Naloženo je da se skinu snimci sa sigurnosnih kamera kako bi se eventualno rekonstruisalo kretanje žrtve kobnog dana i kako bi se utvrdilo da li ga je neko pratio, koliko dugo, kojim vozilom i slično. Također, pronađen automobil, kao i novac, poslati su na vještačenje da bi se utvrdilo da li na njima ima DNK tragova i čijih, kao i otisaka prstiju – objašnjava izvor.

Prema prvim i nezvaničnim informcijama, ne isključuje se ni mogućnost da je Stamatović otet, a zatim mučen i ubijen.

  • Način izvršenja ovog krivičnog djela podsjeća na recept smrti zloglasnih kotorksih klanova. Za sada ima nezvaničnih indicija da je mladić otet, vezan, mučen, ubijen i na kraju bačen u rijeku – kaže izvor.
Čitaj još:   Rajko CEROVIĆ: Što sa Dritanom?

izvor: hajat.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more