IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RADU Miloševiću pretresaju stanove, danas na saslušanju u SDT- u…

Mlioševića su pripadnici Specijalnog policijskog tima (SPO) uhapsili sinoć u Nikšiću, u sklopu istrage o nestanku milionski vrijednih paketa cigareta, a po nalogu SDT- a…

Bivši direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević danas će biti saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), koje ga sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije.

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja pretresaju stanove uhapšenog Miloševića.

“Po zahtjevu Specijalnog državnog tužilaštva, sud je izdao naredbe za pretresanje stanova i drugih prostorija koje koristi Rade Milošević, u Nikšiću i Podgorici. Naredbe izvršava policija. Po završetku pretresanja će biti saslušanje lica lišenog slobode”, kazao je portparol i tužilac SDT-a Vukas Radonjić.

Mlioševića su pripadnici Specijalnog policijskog tima (SPO) uhapsili sinoć u Nikšiću, u sklopu istrage o nestanku milionski vrijednih paketa cigareta, a po nalogu SDT- a.

Milošević je privođen i početkom oktobra, ali je tada pušten nakon šestočasovnog zadržavanja u policiji.

Čitaj još:   DRITAN ABAZOVIĆ: Održaće vanrednu press konferenciju povodom slučaja VELJA NEVOLJA... (foto)

On je tada priveden zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao dio cigareta, koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.

Par dana nakon saslušanja u policiji, Milošević je podnio ostavku na funkciju direktora Uprave prihoda iz carina iz, kako je tada kazao, moralnih razloga.

Po nalogu SDT-a tada je uhapšeno nekoliko osoba, među kojima i osobe iz državnog sistema zbog sumnje da su bili u organizovanom lancu krađe i krijumčarenja cigareta koje su ljetos oduzete.

izvor: aktuelno.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more