Vijesti

Novak ĐOKOVIĆ RAZMIŠLJA O PENZIJI: Novak, ulaže MILIONE u IMPERIJU na Bliskom istoku! (foto, video)

Novak Đoković nije dobio priliku da igra na turnirima u Americi pa je to vrijeme iskoristio za poslovno putovanje u Dubai. On je tom prilikom dao je opširan intervju za “CNN” u kome je govorio o karijeri, planovima na terenu i van njega…

DUBAYI: Svijet, Sport, vijesti, četvrtak, 23: 03-2023, 00: 44… Novak ĐOKOVIĆ RAZMIŠLJA O PENZIJI: Novak, ulaže MILIONE u IMPERIJU na Bliskom istoku! (foto, video)

– Sjajno je videti vas, kao i uvijek, Vaše visočanstvo šeiče Hamdane. Srećno vama i vašem timu na “vladinim igrama sledeće godine računajte na mene”- rekao je tada Novak uz fotografiju sa šeikom Hamdanom iz Dubaija.

Nagoveštavale su fotografije da se radi o poslovnim sastancima a to je potrvrdio i sam Đoković. Naime, Srbin je odlučio da investira u start- apove, jer uživa u procesu izgradnje nečega iz temelja.

– Naučio sam mnogo lekcija iz tog iskustva, i volim uzbuđenje da napravim nešto od nule i da to zaista radim od početka. Mogu da povučem paralelu sa svojim životom i svojom karijerom sa ovim procesom izgradnje pojedinca, vozila ili biznisa projekta, uzimajući u obzir sve korake, a zatim kada vidiš kako se to ostvaruje je nešto zaista uzbudljivo- rekao je Novak, a zatim dodao:

Dok razgovaramo, moj poslovni tim razmatra različite lokacije za uspostavljanje fonda preduzetničkog kapitala. Kao što sam rekao, a Dubai je verovatno prioritet u tome. Dubai je veoma važan za mene kao tenisera.

Koristio sam Dubai kao bazu za treninge, kao turističku destinaciju, a sada želim da istražim mogućnost da Dubai bude mjesto poslovnih investicija- objasnio je NOVAK Đoković.

BONUS VIDEO: Stigle lose vesti! KRAJ za Novaka Djokovica! Necete verovati sta se desilo! Ovo je UZAS!

izvor Republika.rs

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

NESPOJIVO S POSLOM KOJIM SE BAVE: U sistemu nešto debelo škripi- Policajci drže kafane, rade kao tjelohranitelji mimo zakona, sve im se “zalomilo” u slučaju Gačanin… (foto, video)

Iako sve policijske agencije u imaju jedinice za profesionalne standarde koje se bave unutrašnjim funkcioniranjem…

14 minuta ago

ALEKSANDRA Vuković- Kuč: DRITAN Abazović je Crnu Goru pretvorio u hapsanu… (foto, video)

Nad Crnom Gorom nadvila se “ruka pravde” kao Domoklov mač. Kada ta ruka funkcioniše sa…

10 sati ago

Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovnovima satisfakcija,…

11 sati ago

VUKAŠIN Perović: Mesija je tu- Ulcinjski alhemičar… (foto)

Mesija je tu. Sublimacija svih srpskih podjela. Neko koga su čekali vjekovima. Sva Srbija koja…

11 sati ago

ANDRIJA Nikolić: Poslanici Skupštine njih 35 je uputilo inicijativu MILOJKU Spajiću, da donese odluku o kosponzorstvu prijedloga Rezolucije o Srebrenici… (foto)

Vlada Crne Gore da bude kosponzor Rezolucije o genocidu u Srebrenici.,. PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti,…

12 sati ago

TUŽILAŠTVO BIH OBJAVILO NOVE DETALJE: Edin Gačanin TITO planirao kupiti helikopter… (fotom video)

Edin Gačanin, šef narkokartela kojeg je Nizozemska osudila na sedam godina zatvora, planirao je da…

12 sati ago

This website uses cookies.