IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NENAD Čanak: Drugog aprila biće velika borba i tada će biti jedna Crna Gora, jedan Milo Đukanović i jedan predśednik… (foto, video)

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora predsjednika Crne Gore i kandidata za predsjednika DPS-a Mila Đukanovića podržao je i srpski političar i dugogodišnji prijatelj Crne Gore, Nenad Čanak, saopšteno je iz DPS- a…

NOVI SAD: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29: 03-2023, 19: 14… NENAD Čanak: Drugog aprila biće velika borba i tada će biti jedna Crna Gora, jedan Milo Đukanović i jedan predśednik… (foto, video)

“Crnogorke i Crnogorci svih vjera i nacija. Već više od trideset godina pratim vašu borbu za samostalnu, suverenu, evropsku i nadasve demokratsku Crnu Goru”

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je danas da je “uoči drugog kruga predsjedničkih izbora predsjednika Crne Gore i kandidata za predsjednika DPS- a Mila Đukanovića podržao i srpski političar i dugogodišnji prijatelj Crne Gore, Nenad Čanak”.

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora predsjednika Crne Gore i kandidata za predsjednika DPS-a Mila Đukanovića podržao je i srpski političar i dugogodišnji prijatelj Crne Gore, Nenad Čanak, saopšteno je iz DPS-a.

Čitaj još:   IVAN Vujović Konataru: Da ste htjeli Ustavni sud ne biste ga minirali u julu...

“Crnogorke i Crnogorci svih vjera i nacija. Već više od trideset godina pratim vašu borbu za samostalnu, suverenu, evropsku i nadasve demokratsku Crnu Goru. I zato znam da će 2. aprila biti velika borba i tada će biti jedna Crna Gora, jedan Milo Đukanović i jedan predśednik. Živjeli”, zaključio je u video poruci Čanak.

BONUS VIDEO: NENAD Čanak: Drugog aprila biće velika borba i biće jedna Crna Gora, jedan MILO Đukanović i jedan predśednik…

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more