Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 3. april 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora. Ovan u ljubavi sa Lavom i Vodolijom, Bik sanja, Blizanci čekaju, Rak ljubomoran, Djevica nezadovoljna, Vaga u problemima, Škorpija stabilno, Strijelac zbunjen, Jarac preopterećen, Ribe osjetljive. Ovo je dnevni horoskop za 03. april 2023. godine.

OVAN

Nikako da se razbudite danas, a čeka vas važan dan! Iskoristite da završite sve obaveze koje se “vuku” tokom radnih dana, kada ste bili u prevelikoj gužvi. Veče provedite s prijateljima.

BIK

Pazite se glavobolje, pod stresom ste i najradije biste samo odmarali danas. Ako možete, odmaknite se od televizora, računara, priuštite sebi jedan dan bez gledanja u ekran koji vam samo dosađuje. Probajte da se bavite nečim kreativnim!

BLIZANCI

Dobijate neočekivanu vijest vezanu sa posao, i jedva čekate ponedeljak da biste vidjeli kako se ona odražava na vas. Ako ste planirali šoping, dnevni horoskop vam kaže da je danas savršeni dan! Uveče pripazite šta jedete.

RAK

Neko misli na vas, i staviće vam to do znanja. Dnevni horoskop vam prognozira zanimljiv kontakt sa osobom koja vam se dopada. Ali, da li postoji neka prepreka za vaš odnos? Dobro razmislite!

LAV

Frustrira vas što ste nešto izgubili, a baš vam je danas potrebno. Pojaviće se kada se najmanje nadate, i moći ćete da odahnete. Pokažite partneru da vam je stalo i danas budite romantični!

DJEVICA

Imate želju da nešto promjenite u ljubavi. Ali morate da budete hrabri i napravite prvi korak. Već neko vrijeme razmišljate o osobi koju ste upoznali, danas je dan za neobavezni poziv na kafu i druženje.

VAGA

Pokušavate da stupite u kontakt s nekom osobom, ali vam to nikako ne ide od ruke, zbog čega ste nervozni. Razmislite šta vam zauzima prostor u kući, a više vam nije potrebno. Sređivanje i planiranje obično vam vraćaju dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA

OsJećate veliki pad energije. Danas se posvetite sebi, uživajte, odmarajte, napravite ili poručite omiljenu hranu… Lako vam je da mislite na druge i njihove potrebe, ali je ponekad potrebno da se skoncentrišete na sebe.

STRIJELAC

Danas ćete biti zatrpani obavezama, iako je nedelja, predviđa dnevni horoskop! Nemojte da se preforsirate, jer je radna nedelja tek pred vama i morate da zadržite fokus. Vrijeme s porodicom će vas opustiti i oraspoložiti.

JARAC

Imate neočekivani nalet energije, danas ćete htjeti da završite “hiljadu” stvari! Partner vam priređuje iznenađenje, niste očekivali njegov potez i biće vam drago. Veče će vam biti najuzbudljiviji dio dana. 

VODOLIJA

Nostalgični ste i prisjećate se nekog doživljaja iz prošlosti, pitate se da li ste nešto mogli da uradite drugačije. Ne dozvolite da vam cjeli dan prođe s “glavom u oblacima”. Nekome iz vaše okoline je potreban dobar savjet, kakav samo vi možete da date.

RIBE

Maštate o putovanju i odmoru na dalekoj destinaciji. Zašto ne biste taj san pretvorili u stvarnost? Bacite pogled na svoje finansije i ponude koje postoje, možda je vaše putovanje iz snova na korak od vas!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: Hercegovka se udala za Bosanca, pa nazvala majku da joj se požali… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana! MOTAR: Regija, Zanimljivosti, srijeda, 08, 05. 2024…17: 42……

4 sata ago

Andrej NIKOLAIDIS: “A kako se, moliću lijepo, zove ideologija koja je u Srebrenici počinila genocid? Da nije…” (foto, video)

Pola miliona projektila nije bilo dovoljno: bio je potreban još jedan da bi bio dokazan…

5 sati ago

STANKO Radulović: Aleksandar VUČIĆ, zaglavljen u blato ličnog ludila i kriminala Crvene zvezde… (foto, video)

Prilikom posjete surčinskoj močvari zaglaviše se u blatu svojih kriminalnih poslova Aleksandar Vučić, Milorad Dodik,…

5 sati ago

MILOJKO Spajić u četvrtak u Premijerskom satu, odgovara na pitanja poslanika: Povjerenja o Vladi, odgovore o Popisu, spoljnoj politici, Do Kvonu… (foto, video)

Milojko Spajić će u okviru Premijerskog sata odgovarati na pitanja poslanika. Početak Premijerskog sata zakazan je…

6 sati ago

DRAGAN BURSAĆ PITA: “Sramota, gdje je državna delegacija BiH, na otvaranju Arnaudije?” (foto, video)

Na svečano otvorenje džamije Arnaudija stigli su i reis Kavazović, Draško Stanivuković, Milorad Dodik, Sevlid…

7 sati ago

Dnevni horoskop za 9. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan ljubazan, Bik…

7 sati ago

This website uses cookies.