Vijesti

OSTAVIO JEZIVU PORUKU PRIJE ZLOČINA: VUK R. izrešetao djevojku pa se ubio, objavio zloslutni status na mrežama… (foto, video)

Prvo je pucao u izlog salona, a potom je ušao unutra i ubio djevojku. Čulo se 4- 5 hitaca. Srča razbijenog izloga rasuta je svuda po trotoaru…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 11: V- 2023, 00: 44… OSTAVIO JEZIVU PORUKU PRIJE ZLOČINA: VUK R. izrešetao djevojku pa se ubio, objavio zloslutni status na mrežama… (foto, video)

V. R. (34) iz Novog Sada izrešetao je na smrt svoju bivšu devojku I. R. (26) u kozmetičkom salonu, a potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu!

Kako se nezvanično saznaje, mladić je prvo pucao u izlog salona, a potom je ušao unutra i ubio djevojku. Čulo se 4- 5 hitaca. Srča razbijenog izloga rasuta je svuda po trotoaru.

FOTO: PRINTSCREEN

Vuk R. je bio veoma aktivan na društvenim mrežama i objavljivao je fotografije sa bakljama i fantomkama na glavi i oružjem u rukama.

Samo nekoliko sati prije nego što je izbršio ubistvo i samoubistvo on je na objava na Instagramu poruku od koje se ledi krv u žilama.

Muškarac ubio dnevojku pa sebe…

FOTO: PRINTSCREEN DRUŠTVENE MREŽE

Naime uoči zločina objavio je zloslutnu rečenicu: “Granice postoje da bi se prelazile”,

Da podsjetimo on je već bio prijavlivan zbog zlostavljanja, zbog čega mu je bila određena zabrana prilaska djevojci.

FOTO: PRINTSCREEN DRUŠTVENE MREŽE

Tada mu je i oduzeto oružje koje je imao u legalnom posjedu, zbog fizičkog nasilja nad dotičnom djevojkom od prije nekoliko nedelja. On je najverovatnije zločin izvršio ukradenim oružjem.

Prema nezvaničnim informacijama, V.R. bio je prodavac oružja u prodavnici koja se nalazi nedaleko od solarijuma. Postavljao je i slike iz lova, ali nije bio član Lovačkog saveza.

BONUS VIDEO: Novi Sad na nogama! UBIO DEVOJKU PA PRESUDIO SEBI!

Kurir.rs/ Alo

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

9 sati ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

10 sati ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

10 sati ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

10 sati ago

This website uses cookies.