IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OSTAVIO JEZIVU PORUKU PRIJE ZLOČINA: VUK R. izrešetao djevojku pa se ubio, objavio zloslutni status na mrežama… (foto, video)

Prvo je pucao u izlog salona, a potom je ušao unutra i ubio djevojku. Čulo se 4- 5 hitaca. Srča razbijenog izloga rasuta je svuda po trotoaru…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 11: V- 2023, 00: 44… OSTAVIO JEZIVU PORUKU PRIJE ZLOČINA: VUK R. izrešetao djevojku pa se ubio, objavio zloslutni status na mrežama… (foto, video)

V. R. (34) iz Novog Sada izrešetao je na smrt svoju bivšu devojku I. R. (26) u kozmetičkom salonu, a potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu!

Kako se nezvanično saznaje, mladić je prvo pucao u izlog salona, a potom je ušao unutra i ubio djevojku. Čulo se 4- 5 hitaca. Srča razbijenog izloga rasuta je svuda po trotoaru.

Novi Sad, Ubistvo
FOTO: PRINTSCREEN

Vuk R. je bio veoma aktivan na društvenim mrežama i objavljivao je fotografije sa bakljama i fantomkama na glavi i oružjem u rukama.

Samo nekoliko sati prije nego što je izbršio ubistvo i samoubistvo on je na objava na Instagramu poruku od koje se ledi krv u žilama.

Čitaj još:   Draginja VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ: Sve miriše na DEVEDESETE, a RS nikada neće biti država... (foto, video)

Muškarac ubio devojku pa sebe

Muškarac ubio dnevojku pa sebe…

Novi Sad, Ubistvo
FOTO: PRINTSCREEN DRUŠTVENE MREŽE

Naime uoči zločina objavio je zloslutnu rečenicu: “Granice postoje da bi se prelazile”,

Da podsjetimo on je već bio prijavlivan zbog zlostavljanja, zbog čega mu je bila određena zabrana prilaska djevojci.

Novi Sad, Ubistvo
FOTO: PRINTSCREEN DRUŠTVENE MREŽE

Tada mu je i oduzeto oružje koje je imao u legalnom posjedu, zbog fizičkog nasilja nad dotičnom djevojkom od prije nekoliko nedelja. On je najverovatnije zločin izvršio ukradenim oružjem.

Prema nezvaničnim informacijama, V.R. bio je prodavac oružja u prodavnici koja se nalazi nedaleko od solarijuma. Postavljao je i slike iz lova, ali nije bio član Lovačkog saveza.

BONUS VIDEO: Novi Sad na nogama! UBIO DEVOJKU PA PRESUDIO SEBI!

Kurir.rs/ Alo

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more