IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEMA OVO, NEMA ONO! IDE KAO LUDA! Snimak Fiće kako “gazi” 140 na sat pokupio simpatije, mnogo bolji auto ga prati u stopu, ali FIĆA KIDA… (foto, video)

Nema DPF, nema EGR, nema SCA+ sistem, nema električne dizne, nema regulator pritiska, nema električnu klapnu gasa, nema senzor radilice, nema senzor vragaste, nema DSG menjača, nema napred 16 aluminijskih oscilirajućih ramena, nema odozada električne ručne kočnice, nema ovo, nema ono… A ide – čuje se na snimku nabrajanje svih nedostataka Fiće koji “tjera kao luda”…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti vijesti, utorak, 16: V- 2023, 10: 44… NEMA OVO, NEMA ONO! IDE KAO LUDA! Snimak Fiće kako “gazi” 140 na sat pokupio simpatije, mnogo bolji auto ga prati u stopu, ali FIĆEKA KIDA… (foto, video)

Na Tik Tok društvenoj je mreži osvanuo snimak Fiće kako ide 140 km na sat i odmah je “pokupio” simpatije korisnika koji su ga pogledali.

Čitaj još:   Mjesto pogibije bivšeg reprezentativca izgleda JEZIVO!

Na videu možete čuti kako se navode sve mane ovog vozila, uz to da i pored toga Fića nije opremljen po najsavremenijim standardima i dalje je u voznom stanju- i to kakvom!

Fiću su snimili kako juri iz automobila koji je bio tik iza njega, a snimak se, sudeći po komentarima, zaista dopao korisnicima Tik Toka.

Fića ih je inspirisao da bace i rime!

Jedan od komentara kaže: “Ima ASS, ako stane, stane”

Nema ništa a ide ko blesava…

izvor Informer.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more