IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL U SRBIJI: Uhapšena policajka koja je otkrila da je Vučićev kum bio drogiran i pijan kada je skrivio nesreću… (foto)

Katarini Petrović određen je pritvor nakon saslušanja te se već nekoliko dana nalazi u beogradskom zatvoru.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 07. VII. 2022… 00: 08… SKANDAL U SRBIJI: Uhapšena policajka koja je otkrila da je Vučićev kum bio drogiran i pijan kada je skrivio nesreću… (foto)

Javnost u Srbiji ponovno ima priliku svjedočiti jednom teatru apsurda iz prvih redova, piše Nova.rs te dodaje: policijska službenica iz Valjeva Katarina Petrović uhapšena je u ponedjeljak zbog sumnje da je zloupotrijebila službeni položaj.

Kako je objavio NIN, ona se zapravo tereti da je odala informacije koje MUP dugo nije dostavljao tužiteljstvu – da je Nikola Petrović bio pod djelovanjem kokaina i alkohola u trenutku kada je skrivao saobraćajnu nesreću na Dedinju.

A Nikola Petrović je kum s Aleksandrom Vučićem. I nalazi se na slobodi. Nikola Petrović je prema dokumentima koje je policajka Petrović dostavila srpskoj zastupnici Mariniki Tepić pijan i drogiran svojim skupocjenim McLarenom skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je povrijedio dvije ženske osobe.

On se kretao iz sporedne ulice prema glavnoj te se nije zaustavio na znak stop već je nastavio kretanje i udario u drugi automobil. Oba automobila su od siline udarca odbačena u obližnju ogradu.

Čitaj još:   Vic dana PETAK 13, Baba Joka i Đuro policajac...

O nesreći policija, koja svakodnevno obavještava javnost o takvim pa i lakšim nesrećama, nije obavijestila javnost, a i izvještaj o nesreći je, piše Nova.rs, putovao od policije do tužiteljstva više od 2 mjeseca.

Policajka saslušana, određen joj pritvor

Katarini Petrović određen je pritvor nakon saslušanja te se već nekoliko dana nalazi u beogradskom zatvoru.

Danas se u Valjevu održao četvrti prosvjed “Valjevo protiv nasilja” na kojem je govorio i njen advokat Branislav Ivković. Građani na prosvjedu nosili su transparente “Pravda za Katarinu”.

“Nije mogla trpjeti laži”

Ivković je rekao da ona više nije mogla trpjeti laži i željela je da Srbija zna cijelu istinu.

“Ja vam danas neću pričati o zakonima i kaznenim djelima  jer svi znamo da živimo u državi ogoljenog nasilja i apsolutnog bezakonja. Jučer je žrtva bio Aleksandar Obradović, danas Katarina Petrović, a sutra će biti nteko od nas.

I zato s ovog mjesta poručujemo svima koji su mislili da će pobjeći od pravde i istine, ukoliko do sljedeće sedmice naša Katarina ne bude puštena, ne bude na slobodi, Valjevo će doći u Beograd. Pozvat ćemo cijelu Srbiju. I nećemo se vratiti u Valjevo bez nje“, poručio je sa govornice advokat Branko Ivković.

izvor (SB)

Čitaj još:   OTKAZAN nastup RUSKOG baletana, ima istetoviranog PUTINA na grudima...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more