IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SLUŽBENO POTVRĐENO: Uhapšen maloljetnik koji je u Sarajevu BMW- om pokosio dvije djevojke… (foto)

Maloljetnik koji se jučer u predvečernjim satima upravljajući vozilom marke BMW u sarajevskom naselju Hrasno uslijed neprilagođene brzine udario dvije djevojke, lišen je slobode…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 29. VII. 2022, 10: 45… SLUŽBENO POTVRĐENO: Uhapšen maloljetnik koji je u Sarajevu BMW- om pokosio dvije djevojke… (foto)

SLUŽBENO POTVRĐENO: Maloljetnik koji se jučer upravljajući vozilom marke BMW u sarajevskom naselju Hrasno uslijed neprilagođene brzine udario dvije djevojke, uhapšen je.

Ovu informaciju potvrdila je za MEDIJE Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP- a KS.

Podsjećamo, maloljetnik koji je vozio bez vozačke dozvole uslijed neprilagođene brzine udario je dvije djevojke koje su prevezene na KCUS.

Maloljetnik je uhapšen sinoć oko ponoći nakon uviđaja zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo “Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja”, a u vezi s krivičnim djelom “Ugrožavanje javnog prometa”– rečeno je.

Čitaj još:   PROTESTI U SRBIJI: Sukobili se policija i aktivisti- Hapšenja u Novom Sadu, neredi u Šapcu (VIDEO)

Novalić je dodala kako jedna od povrijeđenih djevojaka ima teške tjelesne povrede, frakturu pete i nalazi se na ortopediji, dok je druga prošla sa lakšim tjelesnim povredama.

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more