IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUŽNO! BEBA UBIJENE NIZAME DOBILA STARATELJA: Evo ko je on i kako će zastupati dijete… (foto, video)

Centar za socijalni rad u Gradačcu oglasio se saopštenjem i obavjestio javnost da je jedan od zaposlenih iz te ustanove preuzeo brigu o bebi ubijene Nizame Hećimović (38)!

“Centar za socijalni rad Gradačac je postavio jednog od svojih zaposlenih za privremenog staratelja djeteta, a koji će zastupati svaki vid zaštite i najbolji interes do nalaženja adekvatnog oblika zbrinjavanja djeteta”. navodi se u saopštenju.

U nastavku saopštenja oni su se osvrnuli i na lažne objave o prikupljanju novčane pomoći za to dijete.

“Ograđujemo se od ovih i ovakvih istupa, kao i iznošenja netačnih informacija u vezi sa zdravstvenim stanjem djeteta. Svako navođenje identiteta deteta i njegove fotografije predstavlja krivično djelo o čemu su već upoznati nadležni organi”, piše u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: JAKOV Milatović neće na proslavu “Dana RS” i to je odlično. A RAJO Mandić? (foto)

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa.

U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

BONUS VIDEO: OVAKO JE ZIVJELA NIZAMA KOJOJ JE SUPRUG PRESUDIO

izvor: avaz.ba

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more