IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Policija pretresla kuću u Šulima, pronađena puška, pištolj i municija… (foto)

U nastavku aktivnosti službenika Regionalnog centra bezbjednosti “Zapad” koje se odnose na preduzimanje mjera i radnji u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu kod građana, te sprječavanja izvršenja krivičnih djela i prekršaja, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi R.Č. (64), navode iz Uprave policije. 

“Naime, postupajući po operativnim saznanjima, a na osnovu naredbe izdate od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Pljevljima, u mjestu Šula policijski službenici izvršili su pretres kuće i drugih prostorija koje koristi R.Č.”, navode iz Uprave policije. 

Pretresom je, kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađena lovačka puška, pištolj marke „Beretta“ kalibra 7.65 mm i 134 komada municije različite vrste i kalibra.

Čitaj još:   MONSTRUM IZ BANJA LUKE: Optužnen bivši minisatr prosvjete RS zbog obljube DJEVOČICE...

“Po nalogu osnovnog državnog tužioca u Pljevljima, koji je obaviješten o događaju, protiv R.Č. podnijeta je krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navode iz UP. 

izvor: analitika.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more