IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: MASOVNA TUČNJAVA NA SVADBI, SIJEVALE PESNICE I NOŽEVI- Tukao ko je koga stigao… (foto)

Novi Pazar – U jednom od popularnih ugostiteljskih kompleksa u Novom Pazaru došlo je do zabrinjavajućeg incidenta kada je masovna tuča prekinula svadbeno veselje, rezultirajući povrijeđenim osobama i hapšenjem.

Prema izvještajima očevica, konflikt je izbio neočekivano tokom svadbenog slavlja, kada su se nekoliko muškaraca uključilo u verbalni okršaj koji je brzo eskalirao u fizički obračun. Tuča je dodatno eskalirala kada su se noževi našli u rukama nekoliko učesnika, što je dodatno doprinijelo ozbiljnosti situacije.

Jedna osoba je zadobila povrede nožem tokom tuče i trenutno je van životne opasnosti. Hitna medicinska pomoć je brzo reagovala i pružila neophodnu njegu povrijeđenoj osobi. Očevici su pozvali policiju koja je stigla na lice mjesta i intervenisala kako bi smirila situaciju i razdvojila sukobljene strane.

Jedan od očevica je izjavio za RINU da je situacija eskalirala iznenada i da su se muškarci fizički sukobili prije nego što je došlo do upotrebe noževa. Također je potvrdio da je jedan od učesnika tuče priveden u policijsku stanicu.

Čitaj još:   HEROJI JOŠANICE VELIKOG SRCA

Ovaj incident nije prvi takve vrste koji se dogodio u Novom Pazaru u posljednjem vremenskom periodu. Samo nekoliko dana prije ovog događaja, drugi incident je zabilježen kada je muškarac uboden nožem u poslastičarnici, dodatno potičući zabrinutost među lokalnim stanovništvom.

Policija intenzivno istražuje ovaj slučaj kako bi identifikovala sve učesnike tuče i razjasnila okolnosti koje su dovele do ovog incidenta. Gradski zvaničnici pozivaju na smirivanje napetosti među građanima i apeluju na građane da se suzdrže od nasilja i rješavanja konflikata na nasilan način.

Inače, ovo je drugi ovakav incident u Novom Pazaru u kratkom vremenskom periodu, jer je prije nekoliko dana nožem izboden muškarac u poslastičarnici.

izvor: sandzakdanas.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more