Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 2. novembar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan lepršav, Bik zanesen, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Lav lijenj, Djevica nervozna, Vaga ne vjeruje Ribama, Škorpija poročna, Strijelac vredan, Jarac nezadovoljan, a Vodolije čeka dobar dan. Ovo je dnevni horoskop za 02. novembar 2023. godine.

OVAN
POSAO: Od ranog jutra kontaktirate saradnike da ih podsjetite na veoma naporan mjesec koji predstoji svima koji su u vašem okruženju. LJUBAV: Razmišljate, skriveni ste. Ne otvarate se. Da li se plašite vlastitih osjećanja? ZDRAVLJE: Ne zapuštajte zdravlje.

BIK
POSAO: Dhelujete dobro na svoju radnu okolinu. Ali ćete se ipak danas odmarati. Sjutra je novi radni dan. LJUBAV: Lijep dan za ljubav. Doživjećete preporod. ZDRAVLJE: Disajni putevi i glasne žice osjetljivi.

BLIZANCI
POSAO: Sa saradnicima u zajedničkom suretu pokušavate da nametnete svoju volju i strogi ste prema njihovom radu. Teško je zaraditi dobru ocjenu kod vas. Spustite loptu. LJUBAV: Učinili ste propust prema voljenoj osobi. Biće potrebno vrijeme da se iskupite. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više tečnosti.

RAK
POSAO: Očekivanja su velika. Vi treba da preuzmete važnu ulogu u novim poslovnim pregovorima. LJUBAV: Tražite istinu od partnera. Ako ste sumnjičavi ispitajte te sumnje. ZDRAVLJE: Psihološko opterećenje.

LAV
POSAO: Nije potrebno da budete agresivni ili da vičete da biste dobili ono što želite. Potrebne su suptilne metode. LJUBAV: Ne pretjerujte i ne zamjerajte voljenoj osobi. Poboljšajte odnos pričom. ZDRAVLJE: Utičite pozitivno na psiho-fizičku kondiciju.

DJEVICA
POSAO: Poslovni problemi moraju da se reše u najkraćem roku. LJUBAV: Ne donosite zaključak dok ne provjerite šta tačno voljena osoba traži od vas. ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje.

VAGA
POSAO: Upotrebite svoju inteligenciju, pamet onoliko koliko to drugi mogu da prime. Nije vam potrebno da se trošite bez razloga. LJUBAV: Reči nisu dovoljne da pokažete koliko volite osobu pored vas. Možda neki poklon!? ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Nesporazum na radnom mjestu može i mora da se sredi. Od toga zavisi ceo mjesec poslovanja i sama zarada. LJUBAV: Partner želi da vam pomogne u svemu. ZDRAVLJE: Teške teme izbjegavajte, loše su za srce.

STRIJELAC
POSAO: Gubite interesovanje za saradnju i posao ako je ta osoba sa kojom radite puna zamerki. LJUBAV: Uvjek se trudite da imate dobre namjere prema osobi pored vas i biće uspeha kako za one u braku tako i za sve slobodne. ZDRAVLJE: Sačuvajte samokontrolu.

JARAC
POSAO: Testirajte nove poslovne mogućnosti, prije svega. LJUBAV: Ukoliko ste predobri to nikako ne znači da će se partneru dopasti. Ponekad budite vragolasti. ZDRAVLJE: Poboljšajte koncentraciju.

VODOLIJA
POSAO: Imate dara da nametnete svoju energiju i ideje. Nekima to ne prija, posebno ako je osoba rođena u znaku Škorpije. LJUBAV: Nije dobro da se bavite intrigama, već iskrenom ljubavi. ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija.

RIBE
POSAO: Potreban vam je novac za vraćanje duga. Pozovite nekog od prijatelja. LJUBAV: Loša procjena osobe koja vam se udvara. Mora bolje videti realnost vezanu za vas. ZDRAVLJE: Izbjegavajte stres.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

5 sati ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

6 sati ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

6 sati ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

6 sati ago

This website uses cookies.