IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. novembar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan lepršav, Bik zanesen, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Lav lijenj, Djevica nervozna, Vaga ne vjeruje Ribama, Škorpija poročna, Strijelac vredan, Jarac nezadovoljan, a Vodolije čeka dobar dan. Ovo je dnevni horoskop za 02. novembar 2023. godine.

OVAN
POSAO: Od ranog jutra kontaktirate saradnike da ih podsjetite na veoma naporan mjesec koji predstoji svima koji su u vašem okruženju. LJUBAV: Razmišljate, skriveni ste. Ne otvarate se. Da li se plašite vlastitih osjećanja? ZDRAVLJE: Ne zapuštajte zdravlje.

BIK
POSAO: Dhelujete dobro na svoju radnu okolinu. Ali ćete se ipak danas odmarati. Sjutra je novi radni dan. LJUBAV: Lijep dan za ljubav. Doživjećete preporod. ZDRAVLJE: Disajni putevi i glasne žice osjetljivi.

BLIZANCI
POSAO: Sa saradnicima u zajedničkom suretu pokušavate da nametnete svoju volju i strogi ste prema njihovom radu. Teško je zaraditi dobru ocjenu kod vas. Spustite loptu. LJUBAV: Učinili ste propust prema voljenoj osobi. Biće potrebno vrijeme da se iskupite. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više tečnosti.

RAK
POSAO: Očekivanja su velika. Vi treba da preuzmete važnu ulogu u novim poslovnim pregovorima. LJUBAV: Tražite istinu od partnera. Ako ste sumnjičavi ispitajte te sumnje. ZDRAVLJE: Psihološko opterećenje.

LAV
POSAO: Nije potrebno da budete agresivni ili da vičete da biste dobili ono što želite. Potrebne su suptilne metode. LJUBAV: Ne pretjerujte i ne zamjerajte voljenoj osobi. Poboljšajte odnos pričom. ZDRAVLJE: Utičite pozitivno na psiho-fizičku kondiciju.

Čitaj još:   CRNA GORA: Nova KLETVA političara ''DABOGDA TE DRITAN POZVAO NA RAZGOVOR...''

DJEVICA
POSAO: Poslovni problemi moraju da se reše u najkraćem roku. LJUBAV: Ne donosite zaključak dok ne provjerite šta tačno voljena osoba traži od vas. ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje.

VAGA
POSAO: Upotrebite svoju inteligenciju, pamet onoliko koliko to drugi mogu da prime. Nije vam potrebno da se trošite bez razloga. LJUBAV: Reči nisu dovoljne da pokažete koliko volite osobu pored vas. Možda neki poklon!? ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Nesporazum na radnom mjestu može i mora da se sredi. Od toga zavisi ceo mjesec poslovanja i sama zarada. LJUBAV: Partner želi da vam pomogne u svemu. ZDRAVLJE: Teške teme izbjegavajte, loše su za srce.

STRIJELAC
POSAO: Gubite interesovanje za saradnju i posao ako je ta osoba sa kojom radite puna zamerki. LJUBAV: Uvjek se trudite da imate dobre namjere prema osobi pored vas i biće uspeha kako za one u braku tako i za sve slobodne. ZDRAVLJE: Sačuvajte samokontrolu.

JARAC
POSAO: Testirajte nove poslovne mogućnosti, prije svega. LJUBAV: Ukoliko ste predobri to nikako ne znači da će se partneru dopasti. Ponekad budite vragolasti. ZDRAVLJE: Poboljšajte koncentraciju.

VODOLIJA
POSAO: Imate dara da nametnete svoju energiju i ideje. Nekima to ne prija, posebno ako je osoba rođena u znaku Škorpije. LJUBAV: Nije dobro da se bavite intrigama, već iskrenom ljubavi. ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija.

Čitaj još:   DANIJEL Živković u Pljevljima: Predstojeći partijski izbori još jednom će potvrditi snagu i jedinstvo DPS- a... (foto)

RIBE
POSAO: Potreban vam je novac za vraćanje duga. Pozovite nekog od prijatelja. LJUBAV: Loša procjena osobe koja vam se udvara. Mora bolje videti realnost vezanu za vas. ZDRAVLJE: Izbjegavajte stres.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more