Crna Gora

ALEKSANDRU- Acu Jokiću, jednoj od „udarnih pesnica“ Aleksandra Vučića, ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru, sad može u „bitku za popis“… (foto)

Aleksandru Acu Jokiću koji drži restoran Grafičar u Beograd, ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru koju je donijela bila ANB, saznaje CdM iz više izvora.

Koordinator SNS za Braničevski okrug Aleksandar Jokić i Dane Šijan zajedno sa članom Glavnog odbora SNS- a Vladimirom Mandićem, privođeni su 22. februara zbog sumnje da unosili novac u Crnu Goru za potrebe kupovine glasova u Nikšiću.

Nakon toga mu je donijeta zabrana ulaska u Crnu Goru izrečena tokom lokalnih izbora u Nikšiću 2021. godine.

Jokić je rođen u Plavu, ima crnogorsko državljanstvo, a živi u Beogradu, tamnošnji mediji pišu da je operativac srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Prema nepotvrđenim, ali pouzdanim informacijama CdM, za ukidanje zabrane ulaska Jokiću u Crnu Goru zalagao se otpravnik poslova naše Ambasade Crne Gore u Beogradu Predrag Mitrović.

Više izvora CdM-a tvrdu da je Aleksandru Jokiću zabrana ulaska u Crnu Goru ukinuta uoči predstojećeg popisa, kako bi mogao da nastavi da sprovodi zadatke dobijene od srpskih vlasti i tako utiče na rezultate popisa stanovništva.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

3 sata ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

4 sata ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

4 sata ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

4 sata ago

This website uses cookies.