IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRU- Acu Jokiću, jednoj od „udarnih pesnica“ Aleksandra Vučića, ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru, sad može u „bitku za popis“… (foto)

Aleksandru Acu Jokiću koji drži restoran Grafičar u Beograd, ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru koju je donijela bila ANB, saznaje CdM iz više izvora.

Koordinator SNS za Braničevski okrug Aleksandar Jokić i Dane Šijan zajedno sa članom Glavnog odbora SNS- a Vladimirom Mandićem, privođeni su 22. februara zbog sumnje da unosili novac u Crnu Goru za potrebe kupovine glasova u Nikšiću.

Nakon toga mu je donijeta zabrana ulaska u Crnu Goru izrečena tokom lokalnih izbora u Nikšiću 2021. godine.

Jokić je rođen u Plavu, ima crnogorsko državljanstvo, a živi u Beogradu, tamnošnji mediji pišu da je operativac srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Prema nepotvrđenim, ali pouzdanim informacijama CdM, za ukidanje zabrane ulaska Jokiću u Crnu Goru zalagao se otpravnik poslova naše Ambasade Crne Gore u Beogradu Predrag Mitrović.

Čitaj još:   MONSTRUMA KOJI JE UBIO BEBU, ČEKA METAK: Jedina evropska zemlja u kojoj postoji smrtna kazna... (foto i video)

Više izvora CdM-a tvrdu da je Aleksandru Jokiću zabrana ulaska u Crnu Goru ukinuta uoči predstojećeg popisa, kako bi mogao da nastavi da sprovodi zadatke dobijene od srpskih vlasti i tako utiče na rezultate popisa stanovništva.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more