IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DIPLOMATE ISKULIRALE Andriju MANDIĆA: Niko od zapadnih ambasadora nije bio na prijemu kod četničke perjanice… (foto)

Odsustvo predstavnika zapadnih zemalja na sinoćnjem prijemu čiji je domaćin bio Mandić, na djelu pokazuje odnos  prema novoj većini i svaštočini koja glumi predsjednika parlamenta, a ne poštuje zakone, ni Ustav države, niti samu državu…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti. vijesti, subota, 11. 11. 2023… 09: 09… DIPLOMATE ISKULIRALE Andriju MANDIĆA: Niko od zapadnih ambasadora nije bio na prijemu kod četničke perjanice… (foto)

Skupština Crne Gore obilježila je juče 117 godina od uspostavljanja parlamentarizma u državi, a tom prilikom dobili smo  još jedan dokaz da se naša država pod uticajem politike ”tridesetoavgustovskih oslobodilaca”, sve više udaljava od EU i generalno od zapadnih vrijednosti.

Svečanost upriličenu povodom ovog važnog datuma, kada je prije više od vijeka, 31. oktobra 1906. godine, konstituisana Prva Narodna skupština, otvorio je predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić, čiji je izbor izazavo negodovanje zapadnih zemalja zbog njegovih velikosrpskih i neočetničkih političkih stavova, kao i naklonosti prema Putinovom režimu.

Kakav je odnos zapada i EU prema Mandiću, najbolje govori to što se njegovom pozivu za prijem povodom 117 godina parlamentarizma nije odazvao nijedan od 27 ambasadora zemalja članica EU, kao ni 28 od 30 pozvanih ambasadora zemalja članica NATO, samo su predstavnici Turske i Sjeverne Makedonije bili na prijemu.

Čitaj još:   NOVA PUCNJAVA U AMERICI, RAFALI ODJEKUJU TRŽNIM CENTROM: Policija blokirala čitavo područje, helikopteri kruže nad mijestom događaja...

Odsustvo predstavnika zapadnih zemalja na sinoćnjem prijemu čiji je domaćin bio Mandić, na djelu pokazuje odnos  prema novoj većini i svaštočini koja glumi predsjednika parlamenta, a ne poštuje zakone, ni Ustav države, niti samu državu.

Madić je sinoć pred uglavnom domaćim zvanicama i popovoma tzv. SPC, poručio da je upravo ovaj datum – momenat kada je Crna Gora ,„započela jednu novu eru u kojoj se polako, ali sigurno, moć odlučivanja, kao i sama vlast prenosila u ruke građana Crne Gore“.

Šteta za Mandića što niko od zapadnih partnera ne vjeruje u njegove slatkorječive poruke iza koji se krije namjera za promocijom velikosrpskih i ruskih interesa.

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more