IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SJENICA- PONOVO STRAVIČNI UDES: Velikom brzinom ZAKUCAO se u TRAFOSTANICU- Ljekari mu se bore za život… (foto)

Sjenica– Malo poslije ponoći, mir u blizini sjeničkog mezarja Baruthana prekinuo je glasan zvuk sudara. Automobil, koji se kretao neobično velikom brzinom, udario je u trafostanicu, uzrokujući šok i uznemirenost među mještanima...

Svjedoci su opisali scenu sudara kao izuzetno dramatičnu.

“Dijelovi automobila bili su razbacani svuda. Bilo je zastrašujuće vidjeti posljedice tog sudara”, rekao je jedan od očevidaca.

“Ja stanujem u blizini mjesta udesa; kada je automobil udario, imao sam osjećaj kao da je nešto eksplodiralo,” dodao je drugi svjedok.

Mladi vozač, za kojeg se saznaje da je imao probnu vozačku dozvolu, hitno je prebačen u Kliničko bolnički centar Užice. Ljekari se trenutno bore za njegov život, a njegovo stanje je ocijenjeno kao veoma ozbiljno.

Detalji nesreće se i dalje istražuju, uključujući i okolnosti pod kojima je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Ovaj događaj ponovo pokreće pitanja o sigurnosti na sjeničkim ulicama i putevima, naročito kada su u pitanju mladi i neiskusni vozači.

Čitaj još:   U SJENICI SITUACIJA ALARMANTNA...

Lokalne vlasti i saobraćajna policija suočavaju se s pozivima za pojačanim nadzorom i edukacijom mladih o važnosti poštovanja saobraćajnih pravila.

“Morate nešto učiniti. Ovi mladi vozači moraju shvatiti ozbiljnost situacije na cestama,” izjavio je zabrinuti stanovnik Sjenice.

Stanovnici izražavaju duboku zabrinutost za mladog vozača i nadaju se njegovom brzom oporavku. Istovremeno, apeluju na roditelje i staratelje da vode računa o aktivnostima svoje djece i da se zajedničkim snagama radi na prevenciji sličnih tragičnih događaja u budućnosti.

izvor: sandzakdanas.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more