IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Knežević: Moj rođeni brat MIRKO, priveden je i saslušan zbog verbalnog incidenta s policajcem… (foto)

MILAN Knežević, Predsjednik DNP pozivao nadležne organe da sprovedu punu istragu…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 19. 12. 2023… 20: 09… MILAN Knežević: Moj rođeni brat MIRKO, priveden je i saslušan zbog verbalnog incidenta s policajcem… (foto)

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević je saopštio da je njegov brat Mirko, priveden i saslušan zbog „verbalnog inceidenta“ s policajcem.

„Povodom senzacionalističkih objava u određenim portalima bliskim bivšem režimu,želim da obavijestim javnost, da je Mirko Knežević, moj rođeni brat, nakon saslušanja u ODT– u pušten na slobodu, i da nije akter nikakve tuče, niti potezanja vatrenog oružja“, istakao je MILAN Pipun Knežević. 

Tužilaštvo ga, kako je rekao, tereti zbog verbalnog incidenta sa pripadnikom UP koji je bio u civilu i koji ga je legitimisao.

„Za razliku od većine političara koji bi u sličnim slučajevima reagovali na način da od ovog prave politički pritisak i marketing, javno pozivam nadležne organe da sprovedu punu istragu u cilju utvrđivanja istine.

Čitaj još:   PRVI PUT POSLIJE FINALA: Večeras će se desiti nešto, POTPUNO NEOČEKIVANO...

I da ukoliko se utvrdi da je moj brat počinio bilo kakvo krivično djelo za isto i odgovara u skladu sa KZ – om Crne Gore, iako u svom dosadašnjem životu ni prekršajno nije bio kažnjen.

Takođe, očekujem da ukoliko se u ovom slučaju utvrdida su pojedini pripadnici UP prekoračili svoja ovlašćenja i zloupotrijebili službeni položaj budu na isti način tretirani od nadležnih organa“, poručio je MILAN Knežević.

izvor Portal Aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more