IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZIMA PROMIJENILA PLANOVE: Narednih dana oblačno s kišom, temparatura do 18 stepeni C, vrijeme koje možemo očekivati u narednim danima je… (foto)

Danas će biti pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima, po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Poslijepodne umjeren porast oblačnosti…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 15, 01. 2024… 10: 22… ZIMA PROMIJENILA PLANOVE: Narednih dana oblačno s kišom, temparatura do 18 stepeni C, vrijeme koje možemo očekivati u narednim danima je… (foto)

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U centralnim i istočnim područjima Bosne i Hercegovine jutros je bilo magle i niskih oblaka, a u ostalim dijelovima sunčano uz malu oblačnost, javlja Anadolu.

Najhladnije je bilo na Bjelašnici i Sokocu gdje je izmjereno minus šest stepeni Celzijusa, zatim u Sanskom Mostu i Srebrenici gdje su izmjerena minus dva stepena, Bihaću, Ivan Sedlu i Prijedoru minus jedan, Širokom Brijegu i Stocu nula, Bijeljini, Bugojnu, Sarajevu, Tuzli i Zenici jedan, Zvorniku dva, Banjoj Luci i Doboju tri, Livnu, Mostaru i Trebinju pet, Gradačcu šest i Neumu devet.

“U Bosni i Hercegovini danas pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima, po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Poslije podne u Bosni umjeren porast oblačnosti. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najviša dnevna od osam do 14, na jugu do 16 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Čitaj još:   ZIMA PROMIJENILA PLANOVE: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

U petak pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove može biti magle. U kasnim večernjim satima naoblačenje sa sjeverozapada. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od nula do šest, na jugu do osam, a dnevna od deset do 16, na jugu do 18 stepeni.

U subotu, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne ili tokom noći u Bosni se očekuje slaba kiša. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od dva do osam, a dnevna od deset do 16, na jugu do 18 stepeni.

U nedjelju, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u centralnim i istočnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura zraka od jedan do sedam, a dnevna od sedam do 14 stepeni C…

Čitaj još:   VIC DANA: Nazvao Mujo rođu u Zagreb da mu ispriča vic o punici… (foto)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more