IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICIJA UPOZORAVA: Prevarantkinje u Podgorici, traže novac za liječenje djece… (foto)

Za sada nepoznata ženska lica, reprezentuju kao predstavnici pomenute organizacije tokom obilazaka privatnih firmi, kao i prilikom susreta sa građanima, od kojih traže novac za liječenje bolesne djece…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 12, 04. 2024…21: 42… POLICIJA UPOZORAVA: Prevarantkinje u Podgorici, traže novac za liječenje djece… (foto)

Uprava policije upozorila je građane i kompanije da se, za sada nepoznata ženska lica, predstavljaju kao predstavnici humanitarne organizacije i da tokom obilaska privatnih firmi traže novac za liječenje bolesne djece.

Policijski službenici Reginalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica sprovode akrivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na prijavu podnijetu od strane jedne humanitarne organizacije.

Naime, kako je saopšteno, prijavljeno je da se, za sada nepoznata ženska lica, reprezentuju kao predstavnici pomenute organizacije tokom obilazaka privatnih firmi, kao i prilikom susreta sa građanima, od kojih traže novac za liječenje bolesne djece.

Čitaj još:   DETALJI PLJAČKE U NIKŠIĆU: Radnik obezbjeđenja upucan u grudi, zapaljeno vozilo bilo sa bosanskim tablicama... (foto)

“Upozoravamo građane da je riječ o prevari, te da obrate pažnju i ne nasijedaju na ovakve zahtjeve od strane ovih lica, već da bilo koji slučaj ove vrste prijave Upravi policije, a koja intenzivno radi na rasvjetljavanju ovoga slučaja”, navodi policija.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more