IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIC DANA Finale svjetskog prvenstva, muškarac sjedi iziritiran…

Finale svjetskog prvenstva: Iziritiran i iznenađen pita gledaoca s druge strane tog praznog mjesta jel to slobodno mjesto nekom pripada….

MOSKVA ( iBalkan.net ) Globus, Sport, Fudbal, Zabava, srijeda 27.06. 2018, 23:  59… OVO SU Naptici koji sagorevaju kalorije…VIC DANA Finale svjetskog prvenstva, muškarac sjedi iziritiran…

VIC DANA Finale svjetskog prvenstva, muškarac sjedi iziritiran…

Finale svjetskog prvenstva, muškarac sjedi u rasprodatom stadionu i pored sebe ima jedno slobodno mjesto. Iziritiran i iznenađen pita gledaoca s druge strane tog praznog mjesta jel to slobodno mjesto nekom pripada. Ovaj mu odgovori:

– Ne, to mjesto je jednostavno slobodno…

– Ali to nije moguće, ko to ima kartu za finale svjetskog prvenstva u fudbalu, najveću moguću sportsku predstavu, i na kraju tu kartu ne iskoristi??? kaže prvi.

Čitaj još:   Vic dana Mujo i James Bond...

Drugi mu odgovori:

– Pa to mjesto pripada u stvari meni, moja žena je htjela da pođe sa mnom, ali ona je nedavno preselila na drugi dunjaluk i umrla. Ovo je prvo finale svjetskog prvenstva koje gledam sam, bez nje…

– Oh, meni je stvarno neizmjerno žao!!! Ali zar niko od vaše porodice ili poznanika nije htio da dođe umjesto nje, ipak je ovo finale SP 2018???

– Ne, oni su svi na dženazi, ukopu ili na sprovodu…

http://iBalkan.net

VIC DANA JUNAČKI Crnogorski i slovenačjki jezik…

DAKLE Iz kojeg razloga čoče slovenski jezik nikada neće biti Read more

Vic dana Vjenčanja, kum i kuma u FB izvedbi…

Brak, sveta zajednica između muškarca i žene i nešto najlepše. Read more

Komentariši