IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DODIK ARLAUČE: Migranti u Radovanovom stanu, a Sonja Karadžić poručila, “Migranti mi ne smetaju u stanu”

Sonja Karadžić- Jovičević, potpredsjednik Narodne skupštine RS i kćerka Radovana Karadžića, prvog predsjednika SDS-a i Republike Srpske, komentarišući informaciju da su se u njihov stan u Ulici Sutjeska u centru Sarajeva uselili migranti, rekla je da joj oni ne smetaju…

SARAJEVO, BANJA LUKA: Evropa, Crna Hronika, srijeda 02.VIII. 2018, 10: 59… DODIK ARLAUČE: Migranti u Radovanovom stanu, a Sonja Karadžić poručila, “Migranti mi ne smetaju u stanu”…

Međutim, informaciju da su se u nekadašnji stan Karadžića u sarajevskoj Ulici Sutjeska uselili migranti i da uznemiravaju stanare niko nije mogao potvrditi.

“Ne znam da li su tamo upali migranti. Pitajte naše stare, dobre komšije”, poručila je Karadžić- Jovičevićeva. Dodala je da njenoj porodici nikada nije dozvoljeno da ima bilo šta sa stanom na pomenutoj adresi, jer je, navodno, zagubljena dokumentacija o imovini.

“Tu je živjela neka medicinska sestra iz Zenice zahvaljujući ‘bliskosti’ s menadžmentom bolnice ‘Koševo'”, objašnjava ona i dodaje da ako njoj ne smetaju migranti, ne smetaju ni njoj.

Nikola Špirić, poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, izjavio je da je grupa migranata koja je uselila u Karadžićev stan održala lekciju predsjedniku SDS-a Vukoti Govedarici, ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću i ostalim srpskim ministrima u Savjetu ministara, kao i kompletnom Savjetu ministara da nisu dorasli migrantskoj krizi u BiH i izazovima koje ona sa sobom nosi.

Čitaj još:   MILE i Savjetnik žestoko optužili Željka Komšića, RAZLOG JE BIZARAN...

Ističući da nije slučajno odabran Karadžićev stan, Špirić je rekao da Govedarica i Mektić treba da provjere da li je to slučajno.

Prema njegovim riječima, kriminalni krugovi koji upravljaju migrantskom krizom jasno su poslali poruku institucijama vlasti BiH, a posebno Srbima, na način da su uselili migrante u stan prvog predsjednika SDS-a i Republike Srpske.

Podsjećamo, da je jedan sarajevski dnevnik objavio su da se migranti “sakupljaju” u nekadašnjem Karadžićevom stanu u centru Sarajeva. Naime, prema njihovom pisanju, u stan se uselilo najmanje pet migranata, a komšije tvrde kako su cijelu noć ulazili i izlazili iz prizemnog stana sestre Ljiljane Zelen-Karadžić, a da je koji sprat više i stan u kojem su Karadžići živjeli do 1992. godine. Komšije su vidjele, kako tvrde, da su migranti provalili u jedan od stanova.

Međutim, informaciju da su se u nekadašnji stan Karadžića u sarajevskoj Ulici Sutjeska uselili migranti i da uznemiravaju stanare  niko nije mogao potvrditi.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo “Nezavisnim” su potvrdili da nisu imali nikakvu prijavu remećenja javnog reda i mira od strane komšija u Ulici Sutjeska na broju 2, te da nije evidentirana ni provala.

Čitaj još:   MOSKVA: SIJEVALE PESNICE NA TRIBINAMA, brutalna tuča navijača, "To je to, nema više..."

Karadžića je, podsjećamo, Haški sud osudio na 40 godina zatvora zbog ratnih zločina u BiH…

 

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši