BEOGRAD Srbin koji je izdao naredbu od koje svi u Srbiji strahuju: “SRBI, SPREM`TE SE, SPREM`TE”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Organizacija Srpska desnica (SD), na čijem čelu se nalazi Miša Vacić, poslala je saopštenje u kojem tvrdi da su njihovi pripadnici širom Srbije počeli da preduzimaju određene mjere i da se spremaju za odbranu Srba na Kosovu od potencijalne agresije Albanaca sa Kosova…

BEOGRAD: Politika, Zanimljivosti, četvrtak 09.VIII. 2018, 21: 58… BEOGRAD Srbin koji je izdao naredbu od koje svi u Srbiji strahuju: “SRBI, SPREM`TE SE, SPREM`TE”

“Postoje jasne indicije da se sprema nešto što nijedna normalna osoba ne želi i što se svim silama mora spriječiti”, kaže se u saopštenju.

“Srpski narod neće biti nova žrtva, nećemo gledati kolone srpskih izbjeglica koje pred ognjem napuštaju svoja viševijekovna ognjišta. Stoga predsjednik Srpske desnice, stoji u saopštenju, naređuje svim pripadnicima pokreta da se u slučaju eskalacije nasilja protiv civilnog srpskog stanovništva na Kosovu odmah jave u službu državnim organima Vojske Srbije i bezbjednosnim strukturama, kako bi se stavili na raspolaganje kao dobrovoljci u odbrani srpske nejači” saopštila je Srpska desnica.

Čitaj još:   ON JE OBJAVIO UMRLICU VUČIĆU: Pronašli su mu i pištolj kad su ga hapsili...

Najavio je opštu mobilizaciju svojih stranačkih kolega i priključenje Vojsci Srbije…

Ovaj pokret upozorava na veliku mogućnost udara na sjever Kosova i posebno se ističe naređenje predsjednika pokreta kojim se pozivaju svi pripadnici SD- a da budu spremni “da se stave na raspolaganje Vojsci Srbije u slučaju agresije na Kosovu”..

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši