IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OD DANAS Jedite šta god želite i smršaćete, ali uz ova pravila!!!

Sve dok se Zemlja okreće, žene će hteti da znaju kako tačno da izgube kilograme i da li zaista postoji instant rešenje koje veliki broj proizvođača stalno pokušava da nam prodaju…

ISTANBUL: Regija,  Vijesti, Recepti, Zanimljivosti, subota.. 11.VIII. 2018, 12: 58…OD DANAS Jedite šta god želite i smršaćete, ali uz ova pravila!!!

U stvarnosti, postoji rešenje, iako ni u kom slučaju ne možemo reći da je u pitanju brzo rešenje. Dobijanje na kilaži nije samo problem koji negativno utiče na propisane svjetske proporcije, teoretski to je problem koji može da naudi svima. Srećom, takođe je u pitanju i problem koji svi mogu da riješe i ako ste dovoljno ozbiljni u namjeri da smršate, ali ne želite da pravite kompromise sa nekim stvarima u kojima uživate, pročitajte naše najvažnije savjete kako da u tome uspijete:
Sagorite više kalorija nego što unesete..
Stiče se utisak je svi mrze, ali privlačnost koju industrija proizvoda za mršavljenje ima nije toliko teško razumjeti. Ne postoji tu neka komplikovana Ajnštajnova formula; jednostavno treba da unesete manje kalorija nego što sagorite. Drugim riječima, treba da brojite kalorije.
Ovo je jedini dokazani način da izgubite kilograme, ni nalik nekim trikovima koje ponekad žele da nam prodaju. Istraživanja su potvrdila uspješnost tog metoda, a imajući u vidu ambalaže za prehrambene proizvode koje su trenutno u upotrebi, nema razloga da ne uspijete.
Regulišite navike u ishrani…
Dok uspjeh u namjeri da izgubite na težini velikim dijelom zavisi od onog što jedete, postoji takođe još jedan činilac koji treba uzeti u obzir, a to je KAKO jedete. Generalno govoreći, preporučljivo je uvijek jesti male porcije i tako spriječiti osjećaj gladi. Takvo ponašanje je logično; ako konzumirate više obroka u toku dana, nikad se nećete na naći u situaciji da osjetite snažnu želju za jelom.
 
Drugi sličan savjet tiče se toga koliko brzo jedete. Ako ste jako gladni, šanse da se sudržite i jedete polako prilično su male. Nažalost, ovo treba da bude vaš metod zato što podržava sisteme koji ograničavaju potrebu za hranom koje svi imamo. U suštini, ti sistemi počinju da reaguju relativno brzo nakon što počnete da jedete. Problem nastaje kada jedete suviše brzo i sistemi nemaju dovoljno vremena da stupe u akciju i spreče vas da pojedete previše hrane
 
Pijte više od preporučena dva litra tečnosti na dan…
 
Otkrićemo vam jednu tajnu; veliki broj čudotvornih pilula koje pomažu pri mršavljenju imaju pozitivan efekat samo zato što vam pomažu da gubite tečnost, a ne masti. To je razlog zbog koga neki ljudi na početku brzo izgube dosta kilograma pa se onda ti kilogrami u potpunosti vrate nekoliko mjeseci kasnije.
 
Da biste to spriječili, obratite pažnju na to da stalno unosite tečnost. Ne samo da će vam to pomoći da se ne dovedete u zabludu kada je u pitanju gubitak na težini, to ima i nekoliko očiglednih prednosti. Uticaće naizbacivanje svih toksina koji se nalaze u tijelu, ubrzaće metabolizam i na kraju i ograničiti vaš apetit…
Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši