IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANJA LUKA, OPOZICIJA ARLAUČE: “Neka Dodik objasni zbog čega mu se Elvis zahvalio…”!?

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica upitao je predsjednicu Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović i presjednika Milorada Dodika ko je, kako i zašto izdao pasoš Elvisu Keljmendiju, kojem je zabranjen ulazak u BiH zbog najtežih krivičnih djela poput organizovane trgovine narkoticima i oružjem…

SARAJEVO, BANJA LUKA: BiH,Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…četvrtak, 06.09.2018… 07.09… BANJA LUKA, OPOZICIJA ARLAUČE: “Neka Dodik objasni zbog čega mu se Elvis zahvalio…”!?

”Pitam predsjednicu Vlade, kako je moguće da Elvis Keljmendi dobije lična dokumenta Republike Srpske, a da su za njim nekada bile raspisane tri crvene potjernice i da mu je bio zabranjen ulazak u BiH polovinom 2016. godine?

Da li je to normalno?

Predsjednik Republike Srpske mora da odgovori zašto se Elvis Keljmendi njemu zahvaljuje putem društvenih mreža. Na osnovu čega se zahvaljuje?”, upitao je Govedarica.

Govedarica je istakao da Republika Srpska ima veliki problem sa kriminalcima koji se dovode u vezu sa institucijama Republike Srpske. Srpska je postala sigurna kuća ljudima koji trguju drogom i koji se bave organizovanim kriminalom, kazao je lider SDS-a.

Čitaj još:   DOKTORICA IZ UKC OTKRILA SVE TAJNE: "Ovdje je stanje alarmantno, ali se sve krije ..." (foto i video)

”Podsjetiću da je u centru Banjaluke prije tri godine takođe ubijen čovjek za kojim je bila raspisana Interpolova potjernica, čovjek koji se bavio trgovinom droge. U kakvoj to mi Republici Srpskoj živimo? Ovo je veliki presedan. Zahtijevamo odgovore od nadležnih u Republici Srpskoj kako je moguće da se to događa”, kazao je Govedarica za BN.

Podsjetimo, Elvis Keljmendi, sin poznatog Nasera Keljmendija, za kojeg se sumnja da je jedan od najmoćnijih vođa albanske mafije na ovim prostorima, dobio je dokumente Republike Srpske… 

izvor agencije

ZEMLJOTRES: Tresla se cijela Banjaluka! (foto)

SEIZMOLOŠKI CENTAR, Zemljotres pogodio Banju Luku podrhtavanje se... BANJA LUKA: Read more

BANJA LUKA: Vučić stigao u RS, dočekao ga Milorad Dodik… (foto)

Sa Vučićem u Bosnu i Hercegovinu doputovao je prvo ministar Read more

Komentariši