IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE PET Mirisa, koje muškarci ne mogu podnijeti…

ŽENE IMAJU ILI NEMAJU OSJEĆAJ DA, Nije nije važan MIRIS , nego kako mirišete…

ISTANBUL: Regija, Recepti, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… subota, 17.11.2018… 21: 09… OVO JE PET Mirisa, koje muškarci ne mogu podnijeti…

Muškarci ovo ne podnose kod žena… Možete li zamisliti što muškarcima smeta kod žena?

Iako ih obožavaju, neke im stvari zbilja idu na živce. Neke navike kupovanja, nedostatak pojma o vremenu, previše make- upa i još dosta toga…

Miris ima snagu da utječe na naše raspoloženje, da ga popravi ili pokvari, a mnoge žene znaju kako probuditi želju muškarca samo parfemom. No, koji mirisi imaju potpuno suprotan učinak?
 
Ovih pet će sigurno utjecati na to da on izgubi želju.
 
Cvjetni mirisi – neki muškarci ovaj miris, naročito ljiljana, povezuju sa svojim bakama koje su svoje dane provodile radeći u vrtu. Ljiljan se rijetko kad nalazi u parfemima, ali ga zato ima u mirisnim svijećama i aromatičnim uljima.
 
Jaki parfemi – i sam nos prirodno reagira kihanjem na jake parfeme. Ako pretjerate s time i ako vašeg muškarca parfem natjera da kiše, u spavaćoj sobi neće biti baš kako ste zamislili.
 
Miris hrane – muškarci obično hranu ne smatraju senzualnom. Ako mirišete na kolače i čokoladu, neće željeti vas, nego kolače i čokoladu. Izbjegavajte kupke i mirisne proizvode koji podsjećaju na mirise hrane.
 
Puder za bebe – muškarac ne želi da ga miris žene podsjeti na mijenjanje melena, stoga izbjegavajte proizvode koji slično mirišu.
 
Sladak, voćni miris – mnogi muškarci ovakav miris povezuju s djetinjstvom te im to neće biti nimalo seksi. Ovako možete mirisati samo ako želite ostati prijatelji, ali ako želite nešto više, izbjegavajte kupke, šampone i parfeme koji ovako mirišu…
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši